Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hetes babámmal hogy szerette...

1 hetes babámmal hogy szerettethetnénk meg a fürdetést? Végigsírja kiabálja az egészet. Normális ez ilyenkor, és idővel megszokja?

Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk mind a két gyerek fázós baba volt, nekik nem volt elég a 37 fokos víz, melegebb kellett.

Lehet, hogy hideg van szegénykének, hiába van 20-21 fokos alaphőmérséklet, az nekik pucéron nagyon hideg. Mi kis radiátorral ráfűtöttünk fürdetéskor. Azt is nagyon szerették, ha előmelegített törölközőre vettük ki és bebugyoláltuk őket fürdés után.

Mi még azt csináltuk, hogy ketten fürdettük. Apa óriási kezében biztonságban érezte magát, én gyorsan lemostam.

Szerintem sokszor bennük marad a kórházi fürdetéskori élmény, amikor csak csap alá dugják őket, kapkodnak velük, ijesztő számukra. Otthon legyen meleg, puha dolgokat tegyél alá, előzze meg egy kis simogatás, finom mozdulatokkal krémezd és legyen gyors, de ne kapkodós a fürdés.

2015. aug. 23. 11:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk lázmérővel mérve pontosan 38 fokos víz jött be. Abban sosem sírt. 39 fokosban sem, de az elején mindig belőttük pontban 38-ra, így melegebbet csak később tudom, hogy bejött.
2015. aug. 23. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!