Másnak is csomós marad a tejberizspép?
Figyelt kérdés
Nem tudom normálisan,csomómentesre elkeverni.Már próbáltam forró vízzel,langyos vízzel,de mindig maradnak benne kis gombócok.Olyan sokat meg nem eszik belőle hogy turmixgéppel kavargassam.Tudtok valami jó tippet,Vagy egyáltalán csak nekem nem sikerül rendesen elkeverni?2010. márc. 10. 11:39
1/5 anonim válasza:
nekem sem sikerült a rizspépet kikeverni csomómentesre,már én is azt hittem h béna vagyok.a turmixot nem próbáltam,de nekem sehogy nem sikerült kikeverni.már próbáltam ugy is h épp csak rakok hozzá egy keveset,de ugy sem lett jó,meg nekem mindig nagyon hamar megfolyósodott.igaz a fiam nem is eszi meg nagyon,igy már csak darapépet veszek.érdekes,mert azt gyönyörűen ki tudom keverni.
/S/
2/5 anonim válasza:
Én minden pépet villával keverek.Nekem bevált,hátha neked is.Ja,és nem tányérba keverem,hanem bögrébe v. Aventes pohárba.
3/5 anonim válasza:
Ha a Mildipépre gondolsz,akkor én azt csomómentesre tudom keverni.Akkor szoktam belekeverni,ha már kissé lehűlt a víz,ahogy a dobozon írják.Másikat még nem próbáltam.
4/5 anonim válasza:
én már nagyon sokféle pépet kipróbáltam és ami nekem nem csomósodott egyedül az a milupának a HA-s pépje.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Szeretném meg kérdezni hogy milyen az a darapép és hogy hol lehet kapni?Jó ötlet ez a villás dolog azt kipróbálom!
2010. márc. 11. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!