Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Járt így valaki a felszívodó...

Járt így valaki a felszívodó varrattal?

Figyelt kérdés
10 hónapja szültem. Kiderült, hogy nem szívodott fel teljesen gátvarrásnál a varratom egy része. A doki azt mondta, hogy újra vágni kell és kitisztitják. Valakivel történt ilyen? Leírná milyen volt a műtét és az utána való időszak?
2010. márc. 10. 10:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Úristen!!!!!! Ez nem jó :( Szerencsére én nem tudok ilyenről (még csak 2 hónapja szültem) de nekem is voltak problémák a varrattal, tettem is fel itt néhány kérdést ezzel kapcsolatban..... És van ilyen? Hogy nem szívódik fel? Hááát, talán nem lesz olyan fájdalmas, mint szüléskor és talán gyorsabban gyógyul....nem tudom :(

Bocsi, hogy segíteni nem tudok, de remélem, kívánom, hogy ne legyen fájdalmas és hamar gyógyulj!!!!!!!

2010. márc. 10. 12:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én ugyanígy jártam...Semmi jót nem tudok mondani...Sajnos nekem sem szívódott fel a varrat, és vmiféle tályog alakult ki a helyén, amiből időnként kiürült a genny...(bocsánat, ha kicsit undorítóan hangzik, de sajna ez van...)Aztán egyszer csak nem ürült ki és hatalmasra dagadt...azt hittem megőrülök a fájdalomtól.Nekem 7 hónappal a szülés után tisztították ki, aztán 2 öltéssel újra összevarrták...szintén felszívódós varrattal...de az sem szívódott fel, úgyhogy kiszedték... (helyi érzéstelenítéssel csinálták,nekem fájt...)

Sajnos még most sem lett jobb...a helyzet ugyanaz. Az orvosom azt mondja, ezzel együtt lehet élni...ha nagyon kényelmetlennek érzem, azt tudja csinálni, hogy kivágja azt a részt és aztán újra összevarrja...:(

Vagy, jegelem, ha éppen rosszabb lenne...

Bocsánat a hosszú hozzászólásért...de eddig azt hittem, csak én vagyok ilyen lehetetlen helyzetben...

Remélem neked jobb lesz!

Ja, és a kisfiam már 16 hónapos...

Írj majd, hogy mi van veled!Szorítok!

2010. márc. 10. 13:27
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, hát kedves utolsó, őszintén sajnálom, hogy így alakult. Én is nagyon félek és csak bízom benne, hogy olyan leszek ott lennt mint régen.
2010. márc. 10. 13:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Erre hogy jöttél rá? Mit éreztél, vagy tapintottál?
2010. márc. 12. 11:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy nem tudok segíteni,de én nagyon szurkolok érted hogy rendbe gyere.Én 4 hónapja szültem és emlékszem hogy magamban szidtam egy kicsit a dokimat hogy miért ilyen varrattal(kiszedős) csinálta meg,hogy még utána menni és újabb fájdalmat átélni.Nahát most már örülök neki és hálás is vagyok érte.Tényleg szívből kívánom a legjobbakat és ha megcsinálták akkor írsz hogy milyen volt és hogy hogy érzed magad?
2010. márc. 12. 11:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát sokáig érzékeny volt a gátam, még jóval szülés után is. Aztán megnéztem egyszer tükörrel és észrevettem, hogy a hüvelynyílás bejáratánál belül van egy nagy dudor. Nagyon megijedtem, azt hittem daganat. Tudjátok, az ember mindig a legrosszabbra gondol. De genny nem ürűlt belőle. A dudor miatt nehezen ment szex közben a behatolás és fájdalmas is volt. Másnap rögtön elmentem dokihoz, aki azt mondta, hogy nem szívódott fel a varrat. Eléggé el vagyok keseredve, nem szívesen kinlódok újra a gátmetszés kellemetlenségeivel, viszont ez sem állapot ami most van. Köszönöm, hogy drukkoltok értem, jól esik.
2010. márc. 12. 11:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Természetesen írok majd ha túl leszek rajta. Kedden megyek vissza a dokihoz megbeszélni a továbbiakat. remélem minél hamarabb túl esek rajta.
2010. márc. 12. 11:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez szerintetek a szülés után egy évvel is "előjöhet"? egy hete érzek egy kis dudort ott, fogalmam sincs mire gondoljak, lehet ez a varratos dolog? Most lesz egy éves a kislányom. :( és még az apja is lelépett..:(
2010. márc. 12. 11:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Én is későn vettem észre. Nem szoktam nézegetni magam sűrűn tükörrel ott lent, csak akkor, ha valami nem stimmel.
2010. márc. 12. 11:44
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem mondod utolsó válaszoló hogy lelépett az apuka?És ezért?Vagyis nekem az fordult meg a fejemben,hogy neked sem volt esetleg olyan a házas élet ez miatt és inkább keresett mást.Ha ez így van akkor inkább kultúrálnám magam hogy mit gondolok róla.Nagyon sajnálom :-(((((

Kegyetlen lehet most neked.

2010. márc. 12. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!