3 hete szültem, vágtak, felszívódó varrattal lettem összevarrva, múlt szerdán a dokim levágta a varrat végét, azóta szörnyen fáj a gátseb. Van valami gyógymód rá?
Figyelt kérdés
Alig bírok ülni, állni, menni. Kenem körömvirággal, és amilyen gyakran tudok, lefürdök, de nem nagyon használ. A doktor szerint szépen gyógyul, én sem láttam gyulladást vagy ilyesmit. Olyan feszülős érzés van benne, és nagyon fáj.:(2009. jún. 17. 21:26
1/3 anonim válasza:
nekem 5 hétig nagyon-nagyon fájt, még vérzett is a gátsebem, azt hittem már soha nem gyógyul meg
de végül elmúlt - idő kell ott a dolgoknak, hogy rendeződjenek, gyógyuljanak, mert nem kis terhelést álltak ki
én amúgy sudocremmel kenegettem a külső sebet, attól szépen gyógyult
2/3 anonim válasza:
Én is sudocremel kentem mert nekem is nagyon fájt. Próbáld ki hátha neked is segit, hamarabb gyógyul tőle. De ami tényleg segit a sok pihenés, máramennyi lehetséges egy baba melett és próbálj minnél kényelmesebb pózt felvenni a szopikhoz
3/3 anonim válasza:
5 hétig nekem is borzasztó volt mindhárom szülésemnél...
Én azt a tanácsot kaptam, hogy bármennyire is fáj, próbáljak rendesen ülni! Ha kímélni akarom magam, rosszabb lesz, később gyógyul. A 6. héten már teljesen jól voltam. Én naponta kb. 5-6 alkalommal lezuhanyoztam langyos vízzel a gátsebet, és nem tettem rá se hintőport, se krémet, csak befújtam Octenisept fertőtlenítővel, nálunk a kórházban is ezzel kezelték a gátsebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!