Miből adjam a tápszert?
probalgassad. nalunk mondom a puha gumis cumisuveg jott be. most slevettem mar az ejjeli cicirol is mert mar veresre tepte hogy nem jon a tej es 2 hete ordit ejjel. kapott tapot masfel ora kuzdelem utan megitta es aludt. mi 10,5 hosak vagyunk. 7,5 honaposan magatol levalasztotta magat. este teaval alszik el. sima beba pro2 tapit iszik. a 3ast meg se probalom nehogy amiatt ne fogadja el. nalunk muszaly volt mert csak
szilardat evett es nemtudott kakilni. iszonyuan szenvedett.
Köszi a választ! Most ott tartunk, hogy végül is este elalváshoz + éjszakai ébredéshez + reggel próbálom szoptatni, szóval van valamennyi tejem még úgy tűnik. Nappal meg cumisüvegben fél adag (kb 100 ml)tápit kikeverek, aztán azt átöntöm egy műanyag pohárkába és alma-banán Kecskemétivel sűrítve kanalazom neki. Egyre hígabbra csinálom, egyre kevesebb gyümipürét adok hozzá és egyre több a tápszer. Rohadt nehéz kanalazni, úgyhogy nagyobb kanálra váltottam. Így elfogadja. Íz bejön neki, na meg a kanál. Közel tartom a szájához a poharat, párszor már odahúzta, hogy kanál helyett beleigyon, de még nem szívesen. Abban reménykedek, hogy egyszer csak aldobjuk a kanalat és rácuppan a pohárra. A cumisüvegről letettem, a csőrös poharunk meg tápszer itatáshoz nem műxik. Kedden kapok tuti 5 l-es tiszta almalevet termelőtől, talán azt megissza majd belőle. Jaa, cukrot csak első nap kellett raknom a tápszer + gyümi kombóba. Ma még estére megpróbálom a HA vaníliás tejpépet szintén gyümivel kikeverve, hátha elveszi a keserű ízt. Az még nyerő lenne és könnyebb is kanalazni. Amúgy pisil, kakil, játszik és vigyorog, csak ruhástól 7,8 kg, de amúgy formás. Nappal nem követeli a cicit érdekes módon...Kössz minden eddigi tippet és ötletet!
Utolsó hozzászólónak meg szintén kitartás! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!