Tesco volue pelenkáról mi a véleményetek? Van olyan jó mint a régi tescos lila pelus?
Most lesz akcióban és 30 Ft lesz darabja. Ha van olyan jó mint a régi lila pelus akkor veszek, de így ismeretlenben nem merek!
Írnátok róla tapasztalatokat?
Előre is köszi!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a Tesco zöld csomis (Essentials) NAGYON JÓ, a Huggies nem említhető egy lapon se vele, az szerintem nagyon vacak!
Ezt a zöld Tescos pelust én egy kicsit a Rossmanoshoz hasonlítanám, de szerintem még jobb is annál. És idén már két alkalommal is belefutottam akcióba, és olyankor vettem vagy 6 csomaggal. (előbugáztam a blokkot Neked, és 2010. 02. 26-án a 64 db-os 2.199 Ft volt, ez amúgy a "Midi, 4-9kg" méret)
Az a Tesco Volue, amit kérdeztél, nem csak rugalmatlan és abszolút nem légáteresztő, de a pisi egy óra alatt úgy meg is büdösödik benne, hogy jaj! Méterekről érezhető a pisiszag :-)
És ráadásul nem is tépőzáras módszerrel csatolod, hanem rögtön úgy odaragad a kis fülecske, hogy utólag már nem tudsz lazítani vagy szorítani a derekán.
VISZONT: Megsúgom Neked, hogy "ínséges időkben" ellőttem már én is egy-két csomaggal, mert akkor éppen nagyon számított az a pár Ft. És képzeld, TÚLÉLTE A GYEREK, mindenféle maradandó károsodás és lelkitrauma nélkül! :-)
De most, hogy nem vagyok rákényszerülve a legolcsóbb megoldásra, inkább megveszem a zöldet.
Szerintem, ha most ilyen olcsó, Te is nyugodtan vegyél egy-két csomaggal, aztán vegyél jobbat is mellé, és felváltva adogasd a gyerkőcre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!