Tescos zöld színű pelenkáról mik a vélemények?
Figyelt kérdés
1 éves a lányom, eddig pamperst használtunk az be is vált de nagyon drága, gondoltam ezt kipróbálnánk. Amúgy a Libero, Lidlis, Dm-es ,Huggies és egyéb pelusok sem váltak be elég érzékeny a bőre befülled és kimarja a pisi. Ajánlanátok így a Tescosat?2010. szept. 6. 20:28
1/10 anonim válasza:
Mi kezdetben csak ezt használtuk ,de nagyon elszálltak az árral ,már annyiba kerül mint a pampers pl. Egyébként jó ,de a Pampershoz képest vastag és nem olyan puha !
2/10 anonim válasza:
Igen, én is szoktam figyelni, ha akciós a pampers, egy árban van a Tescossal. Az én lányomnak nem egyszer kifolyt már a pisi a combgumírozásnál, úgyhogy nem veszek mostanába belőle.
3/10 anonim válasza:
Szia! Én hónapok óta ezt használom és nekünk bevált!Előtte Liberó-t vettem de nagyon drága és az a tapasztalatom hogy semmivel sem jobb mint a tesco-s zöld pelus!Nagyon meg vagyok vele elégedve!Sosem folyt ki belőle semmi:)Egy 9 hónapos kisfiú anyukája!
4/10 anonim válasza:
Én minden gyereknél azt használom. Régen más volt a boritása, de most is ikrekkel ezt használom, nagyon meg vagyok elégedve vele.
5/10 anonim válasza:
szar,tiszta müanyagos a belseje,irritálja a bört,és az ára annyi mint a normális pelenkájé,akaár gondolok a pempersre.
6/10 anonim válasza:
Szerintem is jó, én felváltva használom a narancssárga pampers-szel. Puha, nem irritáló a belseje, soha balesetünk nem volt vele, én ajánlani tudom, vegyél egy csomaggal és próbáld ki. Nekem a Libero nem vált be, a DM-es sem volt rossz, de legjobban a zöld Tesco-sat szeretem.
7/10 anonim válasza:
Én szerettem,meg voltam vele elégedve.Ezt használtuk,meg ha akciós volt a pampers,azt,mert olyankor tényleg annyi az ára, mint a tescósé.
8/10 anonim válasza:
Nekem is bevált, egyáltalán nem rosszabb mint a drága , márkás pelenkák, SŐT!
9/10 anonim válasza:
Nekünk nem vált be, most Bellát használunk és az nagyon jó.
10/10 anonim válasza:
Szia!Én is hónapok óta ezt veszem a 7 hónapos kisfiamnak.Nagyon meg vagyok elégedve vele!Az ára tényleg határeset egyébként,most az utolsó 2 alkalommal azon gondolkodtam,hogy lehet hogy valami mást kéne venni...Nincs olyan vékony,mint a pampers,de szerintem nagyon is elfogadható a minősége!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!