Nagyon nagy butaság lenne hidrogén-peroxddal áttörölni a babócám arcát? Nagyon csúny kiütéses/pattanásos. Félek hogy elkaparja és megmarad a helye. Hogy kezeljem?
Mennyi idős a babád?
Egyébként meg felesleges, megteszi a tiszta víz is. Ha netán hámhiányos a peroxiddal még jobban felmarathatod. Akkor tényleg meg fog látszani
5 hetesek vagyunk. holnap elviszem a gyerekorvoshoz, hogy nézze meg az arcocskáját. Két napja nagyon csúnya, most már az álla is meg a nyaka is.
Mennyi idő után múlik ez el?
Vagy a melegtől vagy ha szopik a tejtől lett kiütéses.Ha pattanásra hasonlító pöttyei vannak az a tejtől lehet.Csak tiszta vizzel vagy mosdókrémes vizzel mosd át és hidratáld.Nekünk a tejpöttyre ez volt a jó.
A melegtől inkább a ruhával fedett helyen és a hajlatokban lesz pöttyös,arra pedig a hintőpor vált be.
Szia!
Ez nálunk is így volt, vagy 2 hétig is eltartott... Tele volt a pici arca, nyaka, mellkasa pöttyökkel, a púder nem segített. A doki azt mondta semmi gond, a melegtől lehet és/vagy a tejtől. Felírt valami krémet, hogy attól majd elhalványul. Mivel a babámat nem zavarta úgy döntöttem várok kicsit, nem veszem meg azonnal a krémet. Jól tettem, néhány nap múlva teljesen letisztult az arca, magától...
Szerintem, ha nem viszket neki, nincs semmi baj, felesleges kezelni.
Ettem a napokba tejföl/tejszínes ételeket, lehet hogy attól ilyen pöttyös?
Anyatejesek vafyunk, de pótolni is kell, így tápszert is kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!