Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől pattanásos egyhónaposom...

Mitől pattanásos egyhónaposom arca? Kenjem vmivel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Mikor jelentek meg rajta a pöttyök? Lehet csak melegkiütés. Nekünk is voltak ilyenek, de azok csak a melegtől voltak és max. másnapra elmúltak.
2010. máj. 6. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom anyatejes. Akkor a te hormonjaid okozzák. A lényeg, ne nyomkodd! Nyomtalanul eltűnik. Sudokrémmel vékonyan lehet kenni.
2010. máj. 6. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2010. máj. 6. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt mikor még szoptattam öt,mi a homeopátiás Halicar krémmel kentük be vékonyan éjszakára,gyönyörüen vissza is huzódott!
2010. máj. 6. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne kend semmivel! így ürülnek ki a szervezetéből az anyai hormonok. Minden csecsemőnek ilyen "tejkiütéses" a pofija néhány hétig, majd magától elmúlik. ez normális dolog :))

[link]

2010. máj. 6. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Tejkiütésnek nevezik.

Enyémnek is volt, pedig nem szoptattam.

2010. máj. 6. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is ilyen pöttyökkel született, és azt mondta az orvosom; "ilyen csak azoknak a babáknak van, akiknek édesanyjuk van". Kb. 4hónapos koráig voltak, de néha 1-2 még ma is kijön. 6hónapig csak szopizott, és még most 14hónaposan is naponta 3-4alkalommal követeli a cicit :))))
2010. máj. 6. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Ezek a pattanások attól vannak, hogy az anyai hormonok ürülnek ki a pici testéből. Én aloevera first spray-t használtam. Nagyon hamar rendbe jött tőle. Egyébként nagyon jó minden bőrproblémára. (pl. pelenka kiütés)
2010. máj. 6. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Tejkiütés, mint azt már előttem is sokan írták. Védőnőnk szavaival élve: a tej okozza, az is múlasztja el. Azaz anyatjet kenj rá egy kicsit és pikpak elmúlnak. De magától is el fog múlni.
2010. máj. 6. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!