Melyik babakocsi a jobb? Piccolino, Pierre Cardin, Cart?
Mellékelek képeket is, hogy esetleg van e vmi olyan amit figyelembe kéne vennem, mert első babásak vagyunk és még életemben nem vettem babakocsit, de vmi ilyesmire gondoltunk, csak nem tudjuk eldönteni melyik a jobb.
Hát ez igen sok mindentől függ.
Házatok van vagy belvárosban laktok, kocsikázol-e a babával sokat, vagy inkább csak a babakocsi, városban, vidéken... ez mind befolyásolja mi a jó kocsi Nektek.
Én nagyvárosban lakom, ezért olyan kocsit választottam amihez hordozót lehet csaltakoztatni, ugyan autóval nem sokat megyünk, de fel-le kényelmesebb a babát vinni, a kocsi váza pedig lent maradhat a lépcsőházban.
A miénknek a hátsó két kereke pumpás és nagy, az első kettő közel van egymáshoz és kicsik. Így könnyebb manőverezni a városban, és a gödröket sem érzi meg annyira a gyerek. Valamint aki magasabb, annak jobb ha állítható a tolókar, nagyon kényelmetlen tud lenni, ha görnyedned kell a kocsi felett, valamint ha a két hátsó kerék közt nagyobb a távolság és nem rúgsz bele minden lépésnél a kerékbe.
Valamint én szeretem az egyszerű formát, ha nincs sok felesleges kütyü és műanyag rajta.
PErsze mindenkinek más a praktikus.
Jó keresgélést
Első vagyok!
Ha kocsival sokat közlekedtek, akkor igen hasznos ha a hordozót rá tudod csatlakoztatni a babakocsira, vagy a vázára, mert akkor nem kell komplett babakocsit és még a kocsiülést is hurcolnod. Amíg a baba annyira kicsi, hogy ne lenne jó a gerincének - ami szerintem is butaság - addig meg úgysem viszed annyira hosszu utakra hogy bármi baja legyen. Szóval szerintem praktikus, bár a mózeskosarat is meg tudom érteni. Az főleg azoknak jó akik nem autóznak, és hosszabb sétára mennek a babával - falun mondjuk amikor elmész bevásárolni gyalog... stb. VÁrosiaknak az iszonyú helypazarlás - szerintem! Ezrét írtam hogy mindenkinek a maga életviteléhez kell megtalálni a legjobbat!
Jó keresgélést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!