Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik babakocsi a jobb?...

Melyik babakocsi a jobb? Piccolino, Pierre Cardin, Cart?

Figyelt kérdés

Mellékelek képeket is, hogy esetleg van e vmi olyan amit figyelembe kéne vennem, mert első babásak vagyunk és még életemben nem vettem babakocsit, de vmi ilyesmire gondoltunk, csak nem tudjuk eldönteni melyik a jobb.

[link]

[link]

[link]

2008. szept. 6. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ez igen sok mindentől függ.

Házatok van vagy belvárosban laktok, kocsikázol-e a babával sokat, vagy inkább csak a babakocsi, városban, vidéken... ez mind befolyásolja mi a jó kocsi Nektek.

Én nagyvárosban lakom, ezért olyan kocsit választottam amihez hordozót lehet csaltakoztatni, ugyan autóval nem sokat megyünk, de fel-le kényelmesebb a babát vinni, a kocsi váza pedig lent maradhat a lépcsőházban.

A miénknek a hátsó két kereke pumpás és nagy, az első kettő közel van egymáshoz és kicsik. Így könnyebb manőverezni a városban, és a gödröket sem érzi meg annyira a gyerek. Valamint aki magasabb, annak jobb ha állítható a tolókar, nagyon kényelmetlen tud lenni, ha görnyedned kell a kocsi felett, valamint ha a két hátsó kerék közt nagyobb a távolság és nem rúgsz bele minden lépésnél a kerékbe.

Valamint én szeretem az egyszerű formát, ha nincs sok felesleges kütyü és műanyag rajta.

PErsze mindenkinek más a praktikus.

Jó keresgélést

2008. szept. 6. 21:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, belvárosban lakunk, és kocsink is van. Előszőr mi is a hordozós megoldásra gondoltunk, amikor a hordozót bele lehet tenni a a babakocsiba, de azt mondják hogy az nem jó a baba gerincének, főleg újszülöttkorban, ezért döntöttünk ilyen mély és sport kocsi mellett. Csak nem tudunk választani.
2008. szept. 6. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Szia.Nem tudom ki mondott ilyen hülyeséget,h nem jó a gyereknek a hordozó.Azok,akik kifejlesztik,csak tudnak vmit,nem?!Persze,ha egész nap benne tartod,biztosan nem kényelmes,az biztos.De az meg ugye kizárt...Bárhová mész is,igen praktikus dolog.A bevásárló kocsira is rá tudod tenni,az autóba megoldod vele az ülést,ha mentek vhova és nincs etetőszék ez azt is pótolja stb.Mi olyat vettünk-Graco Quattro Tour Travel System-et,és mondhatom imádjuk.De nem vagyunk egyformák.
2008. szept. 6. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első válaszolótól szeretném kérdezni, hogy neki pontosan milyen babakocsija van? Mi is vásárlás előtt állunk, és amit leírt, az kb megfelelne a mi igényeinknek is. Köszönöm!!
2008. szept. 7. 03:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ha kocsival sokat közlekedtek, akkor igen hasznos ha a hordozót rá tudod csatlakoztatni a babakocsira, vagy a vázára, mert akkor nem kell komplett babakocsit és még a kocsiülést is hurcolnod. Amíg a baba annyira kicsi, hogy ne lenne jó a gerincének - ami szerintem is butaság - addig meg úgysem viszed annyira hosszu utakra hogy bármi baja legyen. Szóval szerintem praktikus, bár a mózeskosarat is meg tudom érteni. Az főleg azoknak jó akik nem autóznak, és hosszabb sétára mennek a babával - falun mondjuk amikor elmész bevásárolni gyalog... stb. VÁrosiaknak az iszonyú helypazarlás - szerintem! Ezrét írtam hogy mindenkinek a maga életviteléhez kell megtalálni a legjobbat!

Jó keresgélést!

2008. szept. 9. 02:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja utolsó előttinek, a kocsi adatait elküldtem privátban.
2008. szept. 9. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!