Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 3. hónap után tényleg...

A 3. hónap után tényleg könnyebb a babával?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 12:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
igen könnyebb legalábbis nekem az volt kb 10-hós koráig azóta megint nehezebb
2010. márc. 9. 12:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Könnyebb nem lesz, inkább más. Belerázódtok a mindennapi dolgokba, de mivel már éberebb, mások a szükségletei, mint eddig, így jönnek más megoldandó dolgok :)) Minden kornak megvan a maga öröme és gondja. De ahogy egyre többet van fent a pici, egyre többet tanul meg, talán könnyebbnek tűnhet. 4 gyerekes :D
2010. márc. 9. 12:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom..Nekem azóta könnyebb,amióta rendesen,mondatokban beszél a fiam(21 hós korától).
2010. márc. 9. 12:30
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem. Minden kornak megvannak a maga nehézségei. Lehet, hogy már kezded kiismerni a babád, de mindig lesznek új nehézségek. Mozgásfejlődés miatt, fogzás, szeparáció, hiszti-, dacc korszak,...

Kisgyerek kisgond, nagy gyerek...

2010. márc. 9. 12:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Más jelleg nehézségek lesznek, jobban megismered, jobban rájössz, hogy miért sír, egy idő után ki is tudja fejezni, de könnyebb nekem 14 hós körül lett, amikor elindult.
2010. márc. 9. 12:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Én kb. 3 hós korában kezdem egy kicsit megkönnyebbülni, kezdet kialakulni a napirendünk, tudtam egy kicsit magammal is foglalkozni. És azóta is élvezem a napjainkat, a közösen töltött időt. Reagál a környezetére, tudok vele játszani, már nem aggódom túl a sétákat, a társaságba menetelt.

Nekem igen, könnyebb lett.

2010. márc. 9. 12:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Az attól függ mennyire volt szörnyű az első három hónapotok. Ha szinte semmit nem aludt a baba se éjjel se nappal, és közben a hasfájásával küszködtetek akkor mindenképpen sokkal jobb utána. Mire mindent kipróbáltam, addigra magától elmúlt a hasfájása, szóval nekem elég rosszul telt az első 3 hónap.
2010. márc. 9. 12:56
 8/14 anonim ***** válasza:
A 3-5 hós korig tartó időszak volt valóban eddig a legkönnyebb. Az én kisfiam nagyon hasfájós volt, úgyhogy az első 3 hónapban azért sírt folyton. Aztán 3-5 hós korig könnyebb volt picit, de 5 hós korától meg azért sírt mert ment volna már, de nem tudott és már nagyon unta a fekvést. Amikor meg ténylegesen megtanult közlekedni akkor meg attól volt nehéz, hogy állandóan szem előtt kellett legyen, egy másodpercre nem vehettem le róla a szemem, mert valami mindig történt vele. Most már másfél éves, most indult a hisztikorszak. Hát most se egyszerű. De majdcsak alakul valahogy. :D
2010. márc. 9. 13:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Én éppen a napokban mondtam a férjemnek, hogy remélem a következő gyereket csak 3hónaposan kapjuk meg.Nekem onnantól valami szuper volt minden. : )
2010. márc. 9. 13:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem könnyebb. 3. hónapig a hasa fájt, most 5 hós, de most meg a foga miatt szenvedünk.
2010. márc. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!