Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 3. ,4. hónap körül már...

A 3. ,4. hónap körül már könnyebb a kisgyerekeseknek? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
simán könnyebb mert megismered beáll a napirend a tejtermelés s jut időd amire csak szeretnéd...
2008. dec. 17. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A napirend miatt sokkal könnyebb, hisz tudod, mit kell tenned, mikor kell etetni, altatni, stb. Illetve ilyenkor már a babák is jobban "elvannak", többet játszanak, jobban érdekli őket a világ.
2008. dec. 17. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én úgy érzem, könnyebb. hiába volt a hasadban 9 hónapig mégiscsak egy kis "idegen lény" amikor hazaviszed a kórházból, én hetekig csak nézegettem, hogy na ez most hogy került ide... :) 3-4 hónapos korára már megismered, tudod nagyjából, mikor mit akar, már nem csak alvás meg evés van, már lehet vele játszani, ilyenkor már nagyokat kacagnak, ha tetszik nekik valami... szóval egy kicsit ilyenkor visszakapsz már valamit az első hetek-hónapok egyirányú gondoskodásából, kis kárpótlás az átvirrasztott éjszakákért.
2008. dec. 17. 13:50
 4/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm. várok még hozzászólásokat.
2008. dec. 17. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, nálunk a 2-3 hónap volt maga a "pokol" csak üvöltés és üvöltés aztán rendezödött nagyjából minden
2008. dec. 17. 14:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor más lesz, aztán meg mikor mászik és elindul, akkor megint egyre nehezebb, mert folyamatosan a fél szemed rajta kell legyen.

Nekem az volt a legjobb tanács, amit kaptam, hogy minden pillanatát élvezzem ki az adott időszaknak, mert sose jön vissza. Nem tudom mennyi idősek vagytok, de én a legelején pont azt imádtam, hogy teljesen rám van utalva, akkor még más volt az illata, olyan leírhatatlanul védtelen és törékeny... és csak az enyém. Nagyon hamar elmúlik minden korszak, ezért élvezd ki, mégha ezt nem is mindig könnyű egy-egy szituban. Sajnos a csecsemőkor egy rendkívül rövid időszak, amit vissza fogunk még sírni.

2008. dec. 17. 14:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok, nekünk már három hetesen sikerült nagyjából napirendet tartanunk, nagyon kiszámítható volt egy nap mindkettőnknek, talán emiatt is, nekem nagyon nyugodt volt az első három hónap is, rettentő keveset sírt a baba is. Most nyolc hónapos.
2008. dec. 17. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert elmúlik a hasfájás!!!, de jön a foga :O)
2008. dec. 17. 14:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)!!!
2008. dec. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!