10 hos babatok nektek sem akar elmaradni?
Figyelt kérdés
Kislanyom egy hete nem akar elmaradni, vagyis ha elviszem nagymamahoz meg oda sem akar menni hozza, idaig is mentunk minden nap o oltoztette meg vetkoztette, jatszodtak, ha valahova el kellett menjek ott maradt, de most semmi csak rajtam log, s nem ijedt meg semmitol, mert ugyanigy viselkedik a masik nagyinal is.Mitol lehet ez, fog valtozni?2010. márc. 9. 10:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez életkori sajátosság.
Vagy pedig egyszerűen nem akar.Én mindig a gyerek fejével gondolkodtam.Mi lenne ha engem akarnának pl. valahol otthagyni..de nem lenne kedvem?!Naná h hisztiznék.Jogos a részéről.Én sose hagytam ott a gyereket sehol másfél éves koráig.Mamánál sem.Jött velem mindenhova.Kis mobilgyerek lett.Neki ez így volt jó.
2/2 anonim válasza:
Ilyen nálunk is volt, szeparációs szorongás. Most jönnek rá, hogy nem egyek vagyunk, hanem 2 külön álló személy, és fél, hogy elveszít. Én még a WC ajtót sem csukhattam magamra, mert iszonyatosan elkezdett sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!