Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hos babatok nektek sem...

10 hos babatok nektek sem akar elmaradni?

Figyelt kérdés
Kislanyom egy hete nem akar elmaradni, vagyis ha elviszem nagymamahoz meg oda sem akar menni hozza, idaig is mentunk minden nap o oltoztette meg vetkoztette, jatszodtak, ha valahova el kellett menjek ott maradt, de most semmi csak rajtam log, s nem ijedt meg semmitol, mert ugyanigy viselkedik a masik nagyinal is.Mitol lehet ez, fog valtozni?
2010. márc. 9. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez életkori sajátosság.

Vagy pedig egyszerűen nem akar.Én mindig a gyerek fejével gondolkodtam.Mi lenne ha engem akarnának pl. valahol otthagyni..de nem lenne kedvem?!Naná h hisztiznék.Jogos a részéről.Én sose hagytam ott a gyereket sehol másfél éves koráig.Mamánál sem.Jött velem mindenhova.Kis mobilgyerek lett.Neki ez így volt jó.

2010. márc. 9. 11:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Ilyen nálunk is volt, szeparációs szorongás. Most jönnek rá, hogy nem egyek vagyunk, hanem 2 külön álló személy, és fél, hogy elveszít. Én még a WC ajtót sem csukhattam magamra, mert iszonyatosan elkezdett sírni.
2010. márc. 9. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!