Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vettetek már harántemelő...

Mikor vettetek már harántemelős cipőt a babának?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 09:17
 1/3 A kérdező kommentje:
Meddig volt síma talpú cipője? Nem tudom eldönteni, hogy milyet vegyek. Annyi vélemény van már. Én siestában kezdtem járni, az is harántemelős, még sincs lúdtalpam. Most meg azt mondják, hogy nem jó az olyan cipő.
2010. márc. 9. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én fiam is mindig betétes cipőket kap, mióta önállóan jár. Siesta, Dr Batz, Superfit, Elefanten...stb.

A kocsicipőink nekünk kis könnyű cipők voltak, amik nem merevítettek, mert abban jobban tudott ülndögélni, ha fel is húzta a lábát. Mikor önállóan elkezdett járni 15 hónapos korában, egy merevített magas szárú, betétes Nike cipővel kezdtük. Utána a fenti márkákat vásároltuk nagyrészt. Az oviba is Siesta/dr. Batz szandált szokott kapni váltócipőnek. Nincs lúdtalpa. Most 6 éves.

2010. márc. 9. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban én is Siestát hordtam, de van lúdtalpam bőven. Én úgy tudom, h kb 4 éves korra fejlődik ki a lábboltozat, vagyis addig nem kell harántemelés, hogy tudjanak dolgozni az izmok és kialakulhasson a boltozat.
2010. márc. 11. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!