Mikor kell a babahordozót autósülésre cserélni?
Figyelt kérdés
Hány hónapostól? Elvileg a babahordozóra az van írva, hogy 12 kg-ig, de akkor már biztosan nem fogjuk abban hordani mert megszakadunk. Mikor cseréltetek?2010. márc. 8. 21:56
1/6 anonim válasza:
Mi akkor cseréltünk amikor már nem volt neki kényelmes. Mi 0-18 kg-ig valót vettünk és háttal kötöttük be. 4,5 hós volt akkor a kisfiam. De ő nagy baba.
2/6 anonim válasza:
8 hónaposan (9 kilósan) cseréltük le, mert hosszra kinőtte a babám, ráadásul utált nekem háttal lenni (én vezetek, ő hátul van). Amikor megvettük a gyerekülést (9-18kg--dönthető fajta), egyből újra megszerette az autózást, olyan kényelmes neki.
3/6 anonim válasza:
Mi 10,5 hónaposan cseréltük le.
már lelógott lába, pedig 13 kg-ig való hordozónk van.
akkor volt 9,2 kiló
így 9-18 kg-ig való ülést vettünk, mivel ülni már régota stabilan ült
4/6 anonim válasza:
mi 10 honaposan, mert hosszra kinöttük, de sulyra sem lett volna eleg egy eves koraig, mert csak 13kg.ig volt jo. addig jo amig nem kenyelmetlen a babanak es belefer a sulyhatarba.
5/6 anonim válasza:
Mi 2 hósan vettünk 0-18kgülést,mert hosszú a lába és kilógott már akkor.
6/6 anonim válasza:
Nekem kicsinek született mindegyik gyerek, így addig tudtuk használni, míg nem jártak önállóan (12, 14 hónapos korig), 9 kilós volt akkor a legsúlyosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!