Hallottatok mar errol? Allergiavizsgalat.
Figyelt kérdés
Pentekre van idopontunk tejallergia vizsgalatra es azt mondja a gyerekorvos, ahhoz hogy valos eredmenyt hozzon a vizsgalat elotte 2 hettel tejfeherjes tapszert kell adni a babanak, tehat nem HA-sat, hanem simat. Ezt eddig nem mondta, mi HA-sat ittunk eddig.
Hallott mar iyenrol valaki?
8 honapos a kisfiam.
2010. márc. 8. 15:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért mondta, mert így tudják megnézni, hogy a szervezet hogyan reagál a tejfehérjére. Ha nem terhelik vele a szervezetet, akkor nem vált ki reakciót. Kisfiamnál is nézték, de ő amúgy is tejalaput evett. De az unokatesómnál aki már 6 éves, nála is így nézték, mindent ennie kellett, amiben van tej, és társai, és akkor tudták csak nézni neki. Remélem segítettem.
2/5 anonim válasza:
szia, nekümnk nem mondtak semmi lyesmit előtte. amúgy nem is tápos, hanem anyatejs.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
Most vervizsgalat lesz, a terheles csak kesobb. Ezert nem ertem, hogy a verbol is csak ugy tudjak kimutatni, ha issza?
2010. márc. 8. 16:41
4/5 anonim válasza:
Tejérzékenység vérvételhez nem kell tejet innia. Amúgy se engedik a babákat tejjel terhelni otthon, ha tejérzékenység gyanúsak, ezt kórházban csinálják.
Amit csak úgy tudnak kimutatni, hogy kapja is a gyerek, az a glutén.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! Az utolso valaszolotol kerdezem, hogy tapasztalatbol tudja, vagy esetleg ilyen helyen dolgozol? Csak azert kerdezem, hogy ez tuti-e amit irtal, mert nagyon hulye a gyereorvosunk, egyaltalan nem bizom benne. Jo lenne tudni, hogy akkor mi a biztos...
2010. márc. 9. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!