Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugy latom par napos babamnak...

Ugy latom par napos babamnak kezd koszmosodni a feje mit tehetnek ellene?

Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
tiszta vízzel mosd le és nagyon kevés babaolajjal kend be, az fellazítja a koszmót. pár nap alatt enyhül,ha hajas, akkor nehezebben múlik, de ovatosan kezeld a kutacs miatt.
2008. szept. 6. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Írass a gyerekorvossal Alkcema kenőcsöt ezzel kend be a fejét éjszakára fürdés után, valamint vegyél BABE koszmó elleni sampont. Ez kiváló, megelőzésre és kezelésre is. 4 hós kislány anyukája
2008. szept. 6. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Én minden rémisztgetés ellenére (márhogy allegriás lesz, kiszárad a bőre stb.) minden nap megmosom a haját babasamponnal. Anyukám javasolta, és úgy gondoltam, hogy ha két gyermekét felnevelte, akkor rá lehet hallgatni. Egyébként nekem majdnem mindenben a "régiek" tanácsai jönnek be, fürdetés, szoptatás, hasfájás ügyben is. Persze biztos vannak babák, akik nem bírják a szintetikus kozmetikumokat...
2008. szept. 6. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Én minden fürdetés előtt bekentem neki patikai napraforgóolajjal ott, ahol koszmósodásra hajlamos, aztán megmostam babasamponnal, alaposan megtöröltem (persze úgy, hogy ne okozzak fájdalmat). Sohasem volt koszmója szerencsére.
2008. szept. 6. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
56%

Fürcsi előtt egy órával kend be napraforgó olajjal, tehetsz rá sapit is. Fürcsikor jól dörzsöld meg, javaslom a Babé koszmó elleni babasampont, nekem nagyon bevált. Aztán jól fésüld át.

Én napközben fújom neki FLP-s Aloe First sprével, és többször átfésülöm.

Ezzel 3 nap alatt helyrejött a fejbőre.

2008. szept. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!