Lázmérős cumi mennyire vált be?
Az én fiam elfogadta, nem volt gond, de csak akkor cumizik, ha kedve van, amikor nincs, akkor kiköpi:)
Ha olyankor akarok lázat mérni, amikor nincs kedve cumizni, akkor semmit nem ér, már tolja is ki, de ha elkapom a pillanatot, akkor beválik:)
ҝ
Szia!
Az én lánykám cumizik, de a lázmérős cumit csak pár hónapos koráig fogadta el. Akkor nekem jó volt, mert éjszaka nem kellett felébresztenem, ha nyugtalan voltam amiatt, hogy lázas-e. Szerencsére nagyobb gond nem volt, de oltások után azért figyeltem.
Más alakja van, mint az ő cumijának így később nem volt nála nyerő. Most 15 hónapos, egyszerűen kiköpi és játszik vele.
Szia!
Az én fiam elfogadta.Igaz neki teljesen nyolc hogy milyen cumi csak cumi legyen :-)
Még a cumisüvegen lévő cumin sem variál hogy milyen,csak jöjjön belőle valami :-))) (kopp-kopp) el ne szóljam magam.
Úgyhogy nálunk bevált.
Köszi a válaszokat! :)
Esetleg akinek bevált valamelyik,tudnátok segíteni,hogy mégis melyiket érdemes megvenni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!