Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A lázmérős cumi milyen?

A lázmérős cumi milyen?

Figyelt kérdés
Használ valaki ilyet? mennyire megbízható?
2009. jan. 21. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nekünk van, de sztem nem megbízható...úgy néz ki, mint egy rendes cumi, csak azt amit a gyerek bekap, abban van egy érzékelő, ami a lázat méri. Sokkal praktikusabb a hagyományos, higanyos lázmérő...popsiban mérve a lázat.
2009. jan. 21. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Maradj a hagyományos lázmérőnél! Popsiban mínusz fél fok, hónaljban annyi amennyit mérsz. A többi nem megbízható!
2009. jan. 21. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:

mi is max.2x használtuk! kinyomta a szájából, akkor visszaadtam, de az már nem olyan.

sima higanyos, popsiban mérve.

2009. jan. 21. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem azért sem annyira jó, mert ha másféle cumit használtok akkor nem is fog neki kelleni és azért felesleges 2-3000ft-ot kiadni.

Én vettem digitális lázmérőt (40mp-s) és a hónaljában mérem, mert nincs szivem popsiban megmérni! Azt a 40mp-t meg kibírja amíg oda "szorítom" a karját a testéhez!

2009. jan. 21. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

vettünk mi is ilyen lázmérős cumit, de azóta is mindenkit lebeszélek róla a pénzmegtakaritás céljából....ugyanis cselesek és a doboz belsejében rejtik el a részletes leirást ahol döbbenten vettem észre hogy semmilyen módon nem érheti víz és fertőtleniteni sem lehet, továbbá nem lehet benne elemet cserélni...azaz ha lemerül akkor ki lehet dobni.

remélem sikerült lebeszélni róla.

2009. jan. 21. 19:41
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget! nem fogok ilyet használni, azt már látom:-)
2009. jan. 22. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!