Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy adtatok kezbe eloszor az...

Hogy adtatok kezbe eloszor az etelt babatoknak? Mennyi idosen? Mi volt az? Hogy fogadta? Hogy szokassam a darabos fozelekhez?

Figyelt kérdés
9 honapos mult a lanyom,2 foga van.Ha en adom neki a szajaba megeszi a kenyer darabokat,pici sajt darabot a ,kukit.De ha mondjuk oda adom neki a kukit akkor nem eszi meg csak ossze tori ,szetmorzsolja es nem teszi a szajaba.Mit adjak neki hogy hozza szokjon?Es a darabos etelhez?A pépes kajakat mindent megeszik de ha kicsi darabok vannak benne vagy villaval torom ossze oklendezik es neha vissza is jon belole a kajcsi emiadt.Vagy ha a tejpép surubb attol is oklendezik.Hogy szoktassam hozza a darabos kajcsihoz?
2010. márc. 8. 11:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Az én lányom 10 hós. Neki is még csak tanulófélben van ez a dolog. Ha a konyhában vagyunk, teszek az etetőszék tálcájára egy darab kiflit, vagy kölesgolyót félbetörve, kukódarabokat, zsemledarabokat stb. Így már egyre jobban szokja, hogy azokat egye és nem másfele figyeljen. Az etetőszék egyébként is az evést jelenti számára, mert mindig abban eszik.

Még nem csipeget túl ügyesen ő sem, de próbálkozik.

Banánt adtam neki először nem turmixolva, csak villával törve és azzal próbáltam szoktatni.

Az enyém is öklendezik gyakran, de érdekes módon, ő a joghurt, savanyúbb gyümölcsök, meg hasonlóktól.

2010. márc. 8. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!