11 hetes babának már jöhetnek a fogai?
Figyelt kérdés
Nagyon jó alvók voltunk,de most 3 napja éjjel is a kezét rágja,meg egy nyál.Napközben is rágja a kezét,és mikkor a ínyéhez ér elkezd sírni.Nemtudom de nagyon korainak tartom még hogy a fogak kínozzák őt.Van egy kisfiam és neki 10 hónapossan jött ki az első foga.Előfordult már valakivel,hogy a babájának 3-4hónapossan kijöttek a fogai?Köszönöm a válaszokat.2008. szept. 5. 22:24
1/2 anonim válasza:
Igen elő fordulhat. Nekem is újdonság a fogzás ,mert a nagyobbik fiamnak 1 évesen bújtak ki észrevétlenül a fogai, akkor nem viselte őt meg. most az öccsének bújnak és már vagy 4 hónapos kora óta nyálzunk, talán most át fognak törni, mert éjjel óránként kelünk.
2/2 anonim válasza:
Az én lányom 3,5 hónapos,és hasonló a probléma,én is korainak tartom,de jobb tippem nincs.Próbáljátok ki a borostyánláncot.Sokaknak bevált fogzásra.Hátha attól megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!