Milyen légzésfigyelőt ajánlanátok?
Első baba lesz, nem tudom, hogy béreljem, vagy inkább megvegyem, ha vegyem, akkor milyet.
A mérleget pl. biztos bérelni fogjuk, lehet ilyen 2in1 bérlést, de azt gondolom, hogy egy éves koráig kifizetődő lenne ha megvennénk nem bérelnénk. Szóval ésszerű árú, de megbízható légzésfigyelőt szeretnénk.
Nehogy angel caret vegyél. Olvass utána, hogy ez a márka riaszt be legtöbbszor tévesen!! Minden ismerősömnél is beriasztott.
Baby controll vagy alomvirag- ezek orvostechnikai eszközök.
Babycontrol
Csak jókat tudok róla mondani. Mi 3 laposat szerettünk volna, csak épp nem volt a boltban. Így vettünk egy 2 laposat + egy lapot külön. (A lapokat több helyre is tudod tenni és csak a készüléket kell átcsatlakoztatni, ha máshova akarod tenni.) Így volt 21e tavaly ősszel. Van rá garancia 2+3 év és visszaveszik egy ideig, ha nem használod már (ha jól emlékszem 13 hónapig, de ez nem tuti, nézd meg a honlapjukon)
Tavaly én is ebben a cipőben jártam, hogy milyet vegyünk és 2 befutó volt: babycontrol és álomvirág. Mint ahogy az egyik hozzászóló már írta, ezek orvostechnikai eszközök.
Mi itt vettük: [link]
Most a 2 lapos 18e (a plusz lap 4500), a 3 lapos 23500 + ingyenes a szállítás
Bérelni nem éri meg, csak ha rövid távon használod. Én is kiszámoltam, hogy 10-12 hónap bérleti díjából meg is tudom venni és addig használom, amíg akarom.
Sok boldogságot a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!