Milyen légzésfigyelőt ajánlanátok?
Első baba lesz, nem tudom, hogy béreljem, vagy inkább megvegyem, ha vegyem, akkor milyet.
A mérleget pl. biztos bérelni fogjuk, lehet ilyen 2in1 bérlést, de azt gondolom, hogy egy éves koráig kifizetődő lenne ha megvennénk nem bérelnénk. Szóval ésszerű árú, de megbízható légzésfigyelőt szeretnénk.
Angel care!
Csak jokat hallottam rola, nekunk is az van, nem riaszt be feleslegesen.
Tommee Tippiet hehogy vegyel, mi vettunk es a kukaban landolt mert rgyfolytaban feleslegesen riasztott.
Angel care, 2 lapos. Mi először újonnan vettünk 1 laposat, de sokszor riasztott, amikor már el tudott mászni. Így használtan vettünk egy 2 laposat, azzal minden rendben volt. Ha újra kezdeném, 2 laposat vennék újonnan, ami bébiőr is egyben.
Egyébként utazó ágyban is teljesen jól működik. Hintában szerintem nem lehet légzésfigyelőt használni.
2.válaszoló vagyok
Angelcare 2 lapos van nekünk is,bébiőrrel együtt.utazóágyban is használtuk már,nem volt vele probléma.a hintában nem tudsz légzésfigyelőt használni mert a hinta mozgását is érzékelné.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A bébiőr csak arra van, hogy halljam a babát ha felébred vagy nyüszörög? Kis lakásban lakunk, éjszaka pedig a kis szobában mellette fogok aludni az első időkben (már csak azért is, mert apuka úgy horkol, mint egy traktor :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!