Ti megkóstoltátok a saját tejeteket? és a gyerkőc apukája?
Figyelt kérdés
engem nem vitt rá a lélek, de férjemnek kifejezetten ízlik :/2015. aug. 6. 00:32
11/13 anonim válasza:
En megkostoltam, epp a napokban. Edeskes, vizes ize volt, a ferjem nem kostolta.
12/13 anonim válasza:
Én is megkóstoltam, mikor a babám visítva köpte ki, pedig éhes volt. Innen tudtam meg, hogy be van gyulladva a mellem, mert tök sós volt, aminek amúgy édesnek kellene lennie. 0-ra ki kellett fejnem és az újratermelődő már édes volt.
13/13 anonim válasza:
Nem kóstoltam meg (apuka pláne nem, de nem is éltünk együtt, szóval nem releváns). Anyukám kérdezte, hogy miért nem kóstolom meg, nekem előtte eszembe sem jutott, de utána sem vitt rá a lélek. Mindig az járt a fejemben, hogy azért ez mégis csak egy testnedv :D Meg én amúgy is utálom a tejet, tehéntejet is, kecsketejet is, szóval gondolom az embertej sem ízlett volna.
Azóta eltelt már nem kevés év, most érkezik majd a tesó. A férjem nagyon kíváncsi rá, hogy milyen az íze, ő tuti meg fogja kóstolni, és engem is győzköd, hogy tudnom kell, milyen az íze. Most lehet, hogy majd tényleg megkóstolom, de azért olyan nagyon nem vagyok benne biztos, hogy tényleg megteszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!