Hogyan reagálnátok, ha távolabbi férfi ismerős nyilvánosan negatív megjegyzést tenne az alakotokra szülés után pár hónappal?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 17:43
21/29 anonim válasza:
18-20-as, te sem lehetsz egy atomfizikus, ha nem sikerült dekódolni a "közelről megmutatnám a jegygyűrűmet" kifejezést, ami szabad fordításban annyit tesz, behúz neki, ad egy sallert, felképeli, felpofozza, beveri a képét. Hátha ezek közül ismersz legalább egyet.
22/29 anonim válasza:
Köszi néni, látom, nem beszélni jól magyar. Nagyon sötétnek tetszik lenni. :)
23/29 anonim válasza:
"Egyre intelligensebb vagy. Majdnem dupla olyan intelligens, mint voltál. Mínusz 50-ről mínusz 100-ra dupláztad az IQ-dat".
24/29 anonim válasza:
21-es
Igen, nagyon életszerű a tanács, h húzzon be egy pasinak, vagy akárkinek. Kíváncsi vagyok, aki ezt tanácsolta, vajon meg merné-e tenni, vagy megtette-e már, vagy csak a partvonalról kiabál be.
25/29 anonim válasza:
Nekem arra célozgattak, hogy nagyon lefogytam szülések után. Csak annyit közöltem: így tetszem a férjemnek.
Másnak meg mi köze a súlyodhoz?
26/29 anonim válasza:
Én képeltem már fel pasit, jól megérdemelt pofon volt, nem is bántam meg egy percre sem. Szóval nem értem, hogy ha egy nő úgy érzi, alapos indoka van rá, miért nem pofozhatna fel egy férfit. Ilyen beszólásért én még nem ütök btw, csak visszaszólok.
A pofont pedig nem én javasoltam, én csak dekódoltam neked, mert nem sikerült megérteni.
21-es
27/29 anonim válasza:
18-20: Kicsit el vagy tévedve. Az olyan pasi akit a kérdező is leírt úgy növeli a saját kisebbségi érzéssel küzdő egóját, hogy beszólogat másoknak. Az ilyen nem érdemli azt, hogy bevalljuk neki mennyire fáj amit mondott, mert nem érdekli. Sőt. Ezen hízik a mája meg az egója. Az a mondat, hogy "Tudom, még fogynom kell, de fáj, hogy más jegyzi meg", vagy ehhez hasonló csak és kizárólag olyan embereknek mondható, akik észbe kapnak tőle. Az ilyen "hivatásos beszólogatók"tól ez távol áll. Még örül is, legalább van oka még egyet belerúgni a másikba egy "Jajj de kis nyafka vagy, nem kell minden kis sz..on (értsd: apróságon) megsértődni" mondattal. Miért vallaná be bárki, hogy ez rosszul esett, ha csak újabb pofont kap érte? Nem tudom milyen álomvilágban, milyen fullkulturált vagy talpnyalók vagy olyanok között élsz akik mind szívből szeretnek és gond nélkül lehet nekik a gyengeségeiddel kitárulkozni, de a valóság mások számára az, hogy vannak emberek akik a más nyomorán élvezkednek.
28/29 anonim válasza:
Mégis milyen valóságalapja lehet annak, hogy 10 hónapig cipeltél egy minimum 3 és fél kilós gyereket plusz 6-8 liter magzatvizet, bevizesedett lábbal, 36 fokos kánikulában, erre egy ilyen megjegyzést tesz? És ha 4-5 hónappal a szülés után még marad rajtad valami, tekintve, hogy egy újszülött mellől kb. még wc-re se tudsz menni, akkor egy ilyen, akinek valószínűleg még 40 évesen barátnője se lesz, beszól? Erre a bunkóságra én köpni-nyelni nem nem tudnék, max. megkérdezném: te hány gyereket szültél? .. és ott hagynám! Nekem 3 hétig fekete volt szülés után az alkarom, mert érzékeny a bőröm, és a normális 24 óra helyett (24 óra után cserélni kell!) 72 órát volt a karomban a kanül (nekem kellett szólnom, hogy lilul, ki kéne szedni) és anyós megjegyezte nevetne: Úgy nézel ki, mint, akit ver, az ura!" Szerinte vicces volt, szerintem nem, de mégis mit mondhattam volna egy ekkora bunkónak? Semmit! Ahogy neked is felesleges bármit mondanod neki, nézz át rajta, ne vedd észre, akár sétálj el mellette szó nélkül, az ilyen baromnak csak a billog fáj, de nem égetheted meg, úgyhogy csak ne végy róla tudomást, mert ilyenkor csak! magát égeti!!!
29/29 anonim válasza:
szerintem ilyen megjegyzést senki sem engedhet meg magának,azért hadd kapják már meg azt a tiszteletet az anyák.Kíváncsi lennék hogy mit szólna hozzá az az ismerős,ha neki kellene megszülnie a babát,törődni vele és még közben a külsejével is foglalkozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!