Hogyan reagálnátok, ha távolabbi férfi ismerős nyilvánosan negatív megjegyzést tenne az alakotokra szülés után pár hónappal?
Tudod, teljesen mindegy, van-e igazságalapja, vagy nincs. Egyszerűen semmilyen alapon nem szólhat be másnak az alakjára.
Távolabbi férfi ismerős az kid neked? Férjed barátja, szomszéd, zöldséges, vagy kicsoda? Ezeknek és társaiknak aztán semmi köze hozzád.
Mert ha nem a személyi edződ, akkor kérjen bocsánatot nyilvánosan. De nem is értem, hogy kerülhettél ilyen helyzetbe, mi történt, hogyan, mit mondott...
Kisvárosban lakunk, egyszerűen még diákkorunkból ismerem. Amúgy a férjemmel korábban dolgozott együtt. Ilyen nagyon nagy dumás figura, az egész város ismeri.
Konkrétan ezt mondta, hogy "egyre szebb vagy, majdnem dupla olyan szép mint voltál, ha érted mire gondolok" és közben a kezével mutatta, hogy milyen széles vagyok.
Van annyiban alapja, hogy még kb. 10 kg rajtam van a szülés óta, amúgy 15 volt, már 5 kg-t leadtam. Dolgozom a többi leadásán is. Elég szerencsétlenül helyezkedik el rajtam, csak hason és csípőtájon, lehet hogy többnek néz ki mint amennyi. De szerintem ehhez semmi köze nincs az ég világon...
10-es az a vicc nagyon jó :D szakadtam :)
Kérdező nekem is van ilyen ismerősöm 2 is, sajnos nekem is van hason felesleg erre is tették a megjegyzést.
Én visszabunkóztam nekik, azt hogy remélem az ő anyjukkal is volt anno ilyen "kedves" egy férfi szülés után.
A férfiak elfelejtik sokszor "honnan" bújtak ki ők is...
11. vagyok. Továbbra is úgy gondolom, hogy semmi köze hozzád.
És 13-assal maximálisan egyetértek. :)
Én is ilyesmit mondtam volna.
Utolsó, mert ha jegygyűrű van az ujjadon, akkor már el lehet hízni?
Kérdező, eszed ágában se legyen megfogadni az itteni tanácsokat, amit mindenki nagy mellénnyel előad, h én ezt meg azt tettem volna. Mind gyerekes, buta reakció, a műsírásos a legjobb meg a jegygyűrű-mutogatós, komolyan mondom, szégyen. Felnőttek vagyunk, nem így kell kezelni egy ilyen helyzetet.
Néni, tessék megmondani, mit kell csinálniiiii!
Olyan okosnak tetszik lenni. :)
Utolsóka, nálad bizonyára okosabb...és nincs nehéz dolgom ;)
A felnőttes viselkedés ebben az esetben az, ha normális hangnemben, nem hisztériázva közöljük, h ez nem volt vicces és nagyon roszsul esett így a szülés után X hónappal. Nem kell a cinizmus, a visszabunkózás, műhiszti, műsírással, műmosoly, közben meg a keserű epe emészt el belülről. Csak az őszinteség, egyenesség. ...és higgyétek el, az őszinteség bír olyan erővel, h az illető bocsánatot kérjen, minden más műsorszám esetén csak az lesz, h "na a dagadt tehén hogy berágott, muhhaha" Minden más esetben nevetségessé válsz, de ha elmondod, h fájdalmat okozott, talán észhez tér.
Nagyon szívesen utlsóka, remélem figyeltél az "okos nénire", te kis buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!