Mikortól kell a kisfiuk kukacát huzogatni? Nekem a dokinő azt mondta 1 éves korig nem foglalkoznak vele. Elmult egy éves, és meg sem nézte. Most 17 honapos, nem akarom h gond legyen.
Ha szobatiszta lesz, meg kell tanítani hogy magának szépen minden fürdésnél húzza hátra és mossa meg alaposan.
A korai kukihúzogatás és az ezzel járó mikrorepedések a fitymán egyrészt akkor is szűkületet okoznak, ha amúgy nem lenne, másrészt a letapadás korai feloldódása semmi másra nem jó, csak remek táptalaj a felszálló fertőzések számára.
Az enyémnek születése óta le van nőve és gyufafejnyi a rés, de sugárban tud pisilni és még mindig azt mondják, hogy még enm érte el azt a kort, amikor elkezdi termelni azt az anyagot, ami feloldja természetesen is a letapadást, de ha gondolom elkezdhetem neki kenni szteroidos krémmel (2 éves kor alatt nem ajánlott), az is feloldja jobban, de az sem baj, ha még várunk. Sebészetre, ha nem oldódna elküldik 5 évesen is. Tudjon pisilni sugárban, az a legfontosabb, ameddig pelusos. Meg ne repesszem be, ha fürdetésnél mozgatom.
Idősebb, helyettesítő doki viszont azonnal fel akarta tépni, amikor megkérdeztem től, mert hogy amikor ő praktizált (rég nyugdíjas) ez volt a szokás és ő ezt csinálta végig. Jobbnak gondoltam még várni, nincs gond a pisiléssel és később is lehet próbálkozni drasztikusabban, de akkor sm csak úgy tépni sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!