Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A pampers pelenka tényleg...

A pampers pelenka tényleg nagyon rossz újszülöttnek?

Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 17:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Lányomnál (most ő 4,5 éves) a libero jött be, de nagyon.

Nála a pampers allergiás reakciót váltott ki. Borzalmas, volt, ahogy kinézett a popsija, akármivel kentük. Miután átváltottunk a liberora, egy nap alatt látszódott a változás.

A fiam most fél éves. Nála nem jött be a libero, a 3-as méretet túl szélesnek találtam neki (a tépőzáras rész még mindig középen szinte összeér, jó ha 1 cm köz van közötte), viszont nem megy fel eléggé a popsiára és a hasára. Úgyhogy most a pamperset használjuk vele.

De sajnos tényleg ki kell tapasztalni, ez az az eset, amikor az ember a saját kárán tanul...

2008. szept. 5. 20:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon nem szeretem a Pamperst, minden cucc kifolyt belőle. Utána nem is vettem többet ilyen híresebbet, csak DM-eset. Na abból nem folyik ki semmi. A kórházban nálunk Libero volt, az is jó volt.
2008. szept. 5. 22:19
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
A Pampers egy hulladék.Minden kifolyik belőle.Mi Huggiest használunk,és semmi gondunk nincs vele.És tényleg 12 órán át száraz a baba.Este 9-kor leteszem,és reggel 8-9 körül cserélünk csak pelust.A babám 17 hetes.
2008. szept. 5. 23:10
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Előző voltam.A Libero is jó,de nagyon vastag.
2008. szept. 5. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig nagyon gyerekfüggő, hogy milyen pelenka válik be! Attól függ, hogy mekkora combija, pocija van, hogy a bőre mit bír, és mit nem. Az a legjobb, ha több fajtából veszel egy kisebb csomaggal, és te magad kitapasztalod, hogy melyik a legjobb. Én mást használok éjszakára, és mást nappalra, pl. szerintem a Pampers nagyon jól szívja a pisit, a Huggiesből pedig a kaki nem folyik ki...azt gondolom, hogy egyik fajta sem tökéletes :-)
2008. szept. 6. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A kislányomnál a korától (és épp aktuális kövérségétől) függően váltogattuk a pelenkákat, először a Huggies volt jó, utána felváltva a Pampers és a Libero, valamint több jó minőségű olcsó (pl. a Lidl-es) is bevált.

A kisfiamnál első pillanattól a Pamperst használjuk (Ő elég duci), nekünk nagyon bevált. Néha persze, ha nagyon bőséges a "termés", kifolyik, de nekünk a lányomnál ugyanez előfordult az összes többi pelusnál is egyszer-egyszer.

Kipattogni viszont soha nem pattogott ki a pelenkáktól egyik gyerekem sem, egyetlen egyszer sem. (Mellesleg Bepanthent használok(tam) a popsira jó nagy mennyiségben, de mint a fentiek mutatják megéri.)

2008. szept. 12. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!