A fülben használt lázmérő valós értéket mutat, v. hozzá kell adni, v. levonni, mint a popsinál?
Figyelt kérdés
Teljesen mást mutatott mint a popsiban használt digitális lázmérő. Most melyik a valós?????2010. márc. 7. 17:37
1/3 anonim 

válasza:

A "higanyos" nem lenne biztosabb?
Nekem a digitálison -1 fokot csalt a higanyoshoz képest.
Régen veszélyes volt a higanyos, de már kezdik vissza vezetni.
2/3 anonim 

válasza:

Elvileg a valós értéket mutatja. DE: sajnos a legtöbb fülhőmérő iszonyatosan pontatlan!Én is vettem, meg is bántam! Ahányszor egymásután mértem próbaképp, mindig más-más eredményt mutatott! És még nem is a pici fülébe tettem, hanem a sajátomba! Szóval inkább mérd a digitálissal, az mindig megbízható! Az ott mértből azonban le kell vonni 0,5 fokot :)
3/3 anonim 

válasza:

Nekünk is van de én is bánom h megvettem a fülhőmérőt és nem is volt olcsó. Ugyan úgy jártam mint a 2. válaszoló ahányszor méretem annyi féle eredmény lett én a digitálisra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!