Ti mikortól vittétek magatokkal a babát bevásárolni?
Két hetesen én már vittem, de plázába, hipermarketbe nem, csak a piacra, pékségbe, patikába stb., csupa ismerős, kis helyre, ami babakocsival elérhető volt.
A nagybevásárlást apa intézte kb. 11 hónapos koráig.
Ebből már sok vita volt itt a GYK-n is, én például sosem értettem, miért kell 1-2 hónaposokkal pl. IKEA-ba meg hasonló helyekre menni.
Jól le leszek pontozva, tudom, de akkor sem értem.
2 hetes korától. Betakartam persze de nem vastag takaróval, az alatt nekik is melegük lenne. Amúgy amíg ilyen pici volt siettem és max 1 óra volt a vásárlás, nem bogaráztam a babatucikat mint amúgy szoktam.
Sztem semmivel sem rosszabb elvinni vásárolni mint kimenni vele az utcára Budapesten...
én hat hétig sehova, mármint gyerekekkel, de mondjuk levegőre (ősz volt) is későn mentünk viszonylag az egyik kislányom kisebb súlya miatt :), szóval vásárolni olyan 3 hónap körül indultunk, aztán utána meg se álltunk, nagyon sokat jártam / járok velük kettesben is :) (2 évesek)
a kérdésre válaszolva, takaró szerintem elég lesz, és ne nagyon állj meg a klíma alatt, pl. tescoban 1-1 helyen kimondottan jön, ha megáll az ember lánya
4 hetes a lányom, és holnap lesz az első vásárlásom vele. Muszáj lesz, egyrészt, senki nem tudja helyettem megoldani, másrészt nem városban élünk, kistelepülésen 20 km-rel odébb, így nem mindig van lehetőség rendesen bevásárolni.
Holnap mennem kell vele amúgy is a kórházba, ahol született, kontrollra, ami szintén a közeli városban van, ha már úgyis el kell vinnem odáig a gyereket, gyorsan be is vásárolunk. Persze nem órákig nézelődve, csak célirányosan, ami kell :) Külön ezért eddig nem akartam elcibálni.
Egy hetesen mar mentunk bevasarlokozpontba, boltba.
Nem volt mas valasztasunk. Semmi baja nem lesz !
Nekem koraszülott lettapici (33hètre) 4hetesn hoztuk haza babakocsival (15perc lakunk a korhàztól) orvosi javaslatra. Komolyan mondon bent sem fèltik egyàlltalàn pedig nagyon picik, simàn rànyitottàk az ablakot stb...
Akkor èn kèrdeztem a dokit azdt mondta megfelelő öltözetben hazaengedès utàn szoktatàs nèlkül vihatő, ha persze a szüksègletetit ki tudjuk elègíteni, ès nem òràkig egy hordozóban. Így mi hazamenetel utàn egy hèttel a kikàban ès a etroban voltunk. Nincs segítsègem, ès a felújítàs közepèn voltunk mèg, kb csak a kisàgy ès a pelenkàzó bútorunk volt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!