Mennyire merjek bevásárolni pelenkából?
Pár napon belül 8 hónapos a lányom. Liberot használunk, az vált be a többivel szemben. Jelenleg 3-as méretet hord, már vagy két-három hónapja.
Mostanában nem mértük, de már valószínűleg elérte a 8 kg-ot (és 68-69 cm lehet).
A hármas még épphogy jó rá, de reggelre előfordul, hogy 11 óra alvás után kissé ereszt a pelenka. A 4-es viszont még olyan nagy rá, hogy a ragasztócsíkok pont összeérnek középen.
Tescoban most leértékelték a Liberot, ezért bevásárolnék, de fogalmam sincs, hogy melyik méretből és hány csomaggal merjek venni?
Mivel alacsony az egész család, nála is az várható, hogy korához képest az alsó határon mozog súlyban/magasságban.
Hármasból most bontottunk egy 62 db-os csomagot, ez kb két hétre elég még. Van itthon egy négyes méretű is, de abból csak pár darabot használtunk el, mivel nagy.
liberóból nincs 3+?
pampers-es vagyok abból van, pont az ilyen esetek miatt.
ha tudod tárolni nyugodtan vegyél, hisz lehet hogy nem 2 hét múlva, de úgyis kelleni fog neki elég sokáig. Éjszakára adhatod rá a nagyobbat, akkor nem lesznek balesetek sem elméletileg. nekem is volt hogy úgy volt jó hogy a ragacsok egymáson voltak, de a pisi nem folyik ki ha oldalt jól megigazítod.
Nem láttam 3+ méretet, de lehet, hogy csak én nem néztem körbe eléggé.
A négyessel az a gond, hogy a combjánál is kicsit eláll a gumi, félek, hogy kiszivárogna a folyadék, vagy a hígabb széklet.
Négyesből simán bevásárolnék, csak azt se tudom, hogy ha eléri a négyes méretet, akkor azt mennyi ideig tudjuk majd használni, tehát hány csomagot érdemes előre megvenni?
Nem azért nagy rá a 4-es,mert összeér a hasánál...Akkor nagy rá egy pelus,ha állandóan kifolyik minden,vagy ha kilóg a feneke/cunija belőle,ha nyomja a combját.
Bár én utálom a Liberot,de egyébként nekem születésétől 2-es méretet hordott a kicsi,tehát 3-6kilóst.
Utána 5,5kilósan már 3-ast kapott,ami 4-9-ig van.
4-es pelust hordott 7kilótól(ő 4hónaposan 7,2 kiló és 68centi volt, 6 hónaposan pedig 8,4 volt de hozzá már akkor 73centi és jó volt rá a 4-es,tehát szerintem a te lányodra is jó a 4-es,mivel ő meg kicsi,de dundibb).
4-es méretet vegyél csak,3-ast semmiképp ne...
Lányomnak 11kilótól volt az 5-ös méret,ami 12kilótól való,csak mivel nagyon magas,a 4-esből kilógott a feneke és a cunija is.De liberobol 6-ost hordana most 12kilósan és 2 évesen,mert vendégségben az volt véve,és akkora volt mint az 5-ös többi márka.11kiló pedig 1 éves kora után volt kicsivel,tehát 8-10 hónapig hordtuk a 4-es méretet és utána is a magassága miatt kellett váltani leginkább.Napi 3-4 pelust használtunk/használunk elég régóta neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!