Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kakis popsitörlőt hova szoktát...

Kakis popsitörlőt hova szoktátok kidobni?

Figyelt kérdés
Rá van írva a dobozára, h a wc-kagylóba nem szabad kidobni. Ha külön szemetest rendszeresítek neki, az meg bűzleni fog. Mi lehet a jó megoldás?
2015. aug. 2. 08:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kakis pelusba csomagolom, aztán kuka, amit minden nap kiviszünk.

Aki MINDEN választ lepontozott, legyen szíves leírni, szerinte mi a tökéletes megoldás!

2015. aug. 2. 09:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Pelusos babánál kérdezed, vagy már szobatiszta babánál nagydolog elvégzése után? Pelusosnál a kakis pelussal együtt dobom a pelenkázó melletti pelusos kukába (semmi spéci pelusos szemetes, sima műanyag kuka, gyakran ürítem).

A szobatiszta gyerkőceim wc-papírt használnak, de gyakran előfordul hogy szükség van popsitörlőre is, akkor az megy a fürdőszobai kis szemetesbe, szintén gyakran ürítem. Nálunk elfogy elég sok kukazsák minden méretből, de szoktam a kukába rakni használt zacsikat is(pl. zöldségét)

Amúgy lehet kapni nedves wc-papírt is, amikre rá van írva, hogy le lehet húzni a wc-n.

2015. aug. 2. 10:52
 13/16 A kérdező kommentje:

'Amúgy lehet kapni nedves wc-papírt is, amikre rá van írva, hogy le lehet húzni a wc-n.'

Hát ezt nem tudtam! akkor ez lehet a tökéletes megoldás!

(de még életemben nem láttam ilyet a boltok polcain,még messziről se! Hol lehet kapni?)

Visszatérve a többiekhez: ahogy lejött,gazdaságosan nem lehet megoldani: 1 'menetre', 1 szemetzsák az elég gazdaságtalan.Ha nem viszem le aznap a nagy szemetesbe,mondjuk gyüjtök többet 1 zárható szemetezsákban, az lehet a megoldás,de persze úgy, h ne bűzölögjön.

2015. aug. 2. 14:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A Rossmannban biztosan van nedves wc-papir, en ott vettem mindig.

[link]

2015. aug. 2. 15:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szinte minden boltba lehet ilyet kapni.

Drogériák,tesco,auchan,cba és kb az összes boltot felsorolhatnám.

[link]

2015. aug. 2. 15:08
 16/16 anonim válasza:
asszimilàlom a könyezetbe
2015. aug. 4. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!