Tényleg a babáknál és kisgyerekek zöménél rémálom a körömvágás?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy topikot, ahol sorban írtak az anyukák körömvágási praktikákat. Nekem ezek szerint irtó mázlim van, mert mind a három hagyta szépen. Akiknek sír és kapkod a kicsi, azok hogy vágják?2015. júl. 31. 12:50
11/15 anonim válasza:
Sziasztok, az én lányom sem szerette, a körömvágást. Most már 17 hónapos, és én úgy szoktam, hogy levágom neki az egyik kezén a körmét, utána pedig ő vágja a babáinak. Aztán így tovább. Nálunk ez vált be. Eddig elkapta a kezét, sírt, minden amit el tudtok képzelni, mert nagyon unta. Így hogy vághatja a babáinak most már egy nagy buli. A kezébe szoktam adni a baba ollót, aminek ugye semmi haszna, és nagyon jól szórakozik, nekem meg sikerül a körmét levágni.
12/15 anonim válasza:
Én születése óta akkor vágom a körmét mikor alszik. Leteszem a nagyágyra és csipesszel levágom. Egyszer se ébredt fel rá. 13 hónapos.
Így nem félek,hogy esetleg belekap vagy valami sérülést okozok neki. Észre se veszi,hogy vágom.
13/15 anonim válasza:
Persze, hogy rémálom! Nyugton kéne maradni 3 percig! Na nehogy már, ez az ő idejükbe nem fér bele! Ja és még gondolsz egyet és önkényesen tisztába is teszed, napi több alkalommal! Ez is idő és addig maradjon nyugton?! Az én fiam 11 hónapos és tegnap személyes sértésnek vette, hogy akarata ellenére, önkényesen levettem róla a k*kás pelenkát! A beleegyezése nélkül, azt hiszem megsértettem! :-) A körömvágás meg még tovább is tart!
14/15 anonim válasza:
Mikor pici volt akkor vágtuk, mikor aludt. Később pedig az elment vadászni... mondókával csináltuk, akkor sem volt nehéz dolgunk, tudta, hogy a végén jön a csiki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!