Rémálom a pelenkázás, mi a módszeretek?
Nálunk is így volt, é lefoglaltam valamivel, játékkal,zenedobozkával vagy a púderes krémes dobozzal és elvolt vele.
Nyugton maradt egy kicsit.
Nálunk másodpercekre elvonja a figyelmét, ha valamit a kezébe adok :)
Ami jobban működik, hogy pl. adogatom neki a levett ruháit, megkérem, hogy vigyázzon azokra, ill. nézegeti mondjuk a zokniját. Vagy mondókázok neki, azokat úgy tanítom, hogy közben ő is tapsikoljon, úgyhogy amíg tapsol, addig nem menekül :)
Még tiszta pelust is szoktam neki adni, azt is jól lehet hajtogatni és nézegetni. Ill. a popsitörlő zacskója nagyon jól csörög, azt is szereti.
De volt pár hét, amikor tényleg semmi nem használt, utáltam az egész pelusozást. Kitartás, előbb-utóbb lenyugszik kicsit!
Ha nem feszülten, de határozottan visszafordítom és közben mondom neki, hogy "maradj itt", akkor nem szökik.
De van olyan családtag, aki nem elég határozott, ő körbekergeti a kanapén, mire sikerült kicserélni a pelenkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!