Kis fiam köhög (nem nagyon), és kicsit folyik az orra. Adhatok neki abból a kanalas gyógyszerből amit már kapott?
Figyelt kérdés
Az orrát természetesen orrszívózóm.
Mit javasoltok tapasztalt anyukák?
8 hónapos.
2010. márc. 7. 08:47
1/6 anonim válasza:
orrszívás és stodal. szerintem az elég, ennyi tünetre én nem adnék gyógyszert. max. coryzaliat még.
2/6 anonim válasza:
A stodál miatt szivunk most.Sajnos én is adtam neki.A köhögése tényleg megszünt,de letapadt egy csomó nyák.Orvosunk ambroxolt irt.Furcsa a stodál,hogy mindkét köhögésre jó.Mi voltunk orvosnál,de akkor még száraz volt a köhögése arra kaptunk gyógyszert.Hétvégén már hallottam szagad is fel és vettem stodált.A kanalas gyógyszerek felbontás után 1hónapig szoktak jók lenni,ezért azt nézd meg.Én elvinném az orvoshoz,engem egy ráhallgatás mindig megnyugtat.
3/6 A kérdező kommentje:
Ambroxol-t kapott legutóbb,és az van itthon.Száraz köhögése van.
Tudom az orvos most is ezt írná fel.
2010. márc. 7. 09:59
4/6 A kérdező kommentje:
Persze elviszem az orvoshoz.Én is nyugodtabb vagyok ha meghallgatja.
Mindig hétvégére van valami,mikor orvos nincs.
2010. márc. 7. 10:03
5/6 anonim válasza:
Én nem adnék neki, míg orvos nem látta. Én sem veszek be mindenféle gyóügyszert, "amit már kaptam" és orvos írt fel. Egyáltalán nem biztos, hogy ugyanúgy köhög, ugyanaz a baja, mint legutóbb. Ez olyan, hogy a gyógyszer Mari néni lányának bevált, akkor nekem is be fog. Szerintem bízd az orvosra a gyógyszerezést, ne te kísérltezz vele. Ha vény nélkülit akarnál adni, az oké.
6/6 anonim válasza:
Az Ambroxol vény nélkül kapható nyákoldó készítmény.Véleményem szerint ha segítesz a kicsinek ,hogy ürüljön a váladék a légutakból azzal csak segíted.Ha nem tud ürülni felülfertőződik ez sokkal kockázatosabb.
2 gyermekes Eü.-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!