Ha oxigénhiány következtében sérül egy gyermek az 14 hónaposan már látszik rajta?
Hát ez jó kérdés.
Az én fiam nem mozgott, ezért felküldtek, hogy hívják az ügyeletes orvosomat. De a nővérke úgy döntött, hogy én csak hisztizek, így nem hívta, 1 napot vártam,mire megindult magától a szülés. 3-szor a nyakán volt a köldökzsinór, el volt lilulva a gyerek. Viszont egyből felsírt, ezért a doki tagadta, hogy bármi baja lehet ebből.
Beszédpercepciós zavara van, 3 évesen még alig beszélt, most 5 éves, és még mindig elég nehezen érthető, amit mondd. A mozgása is darabos, esetlen.
Én már mindenhova vittem, most végre kimondták, hogy lehet, hogy a szüléskor volt probléma. De most is csak azt mondták, hogy lehet, persze az is lehet, hogy genetikus. Mindenesetre arcra, külsőre nem látszik rajta semmi, nagyon szép kisfiú, és az IQ tesztje is jó lett.
Remélem nálatok sincs semmi komolyabb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!