Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma elindult a kislányom! Két...

Ma elindult a kislányom! Két kérdés?

Figyelt kérdés

1. Egyrészt, hogy számíthatunk nyugtalan(abb) éjszakákra? Azt mondják, az ilyen nagy állomások alkalmával várható. Ti észleltetek hasonlót?

2. Másrészt mostantól cipő legyen rajta? Mindig? Egész nap abban fog büdizni a kis lába?

2010. márc. 6. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Othonra nem kell cipő, ha majd csak elmetek otthonról sétálni akkor hhúzz rá cipőt. De én napi egy órát azért felhúztam rá a cipőt, hogy szokja. Mert az enyém az elején nagyon idegenkedett a cipőtől.
2010. márc. 6. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
én vártam,mert amikor felállt,gyakorlatilag 1 hónapig nem aludtunk,de nem történt semmi,talán kicsit nyugtalanabb volt,de az a foga miatt is lehet.otthonra nem adok rá cipőt csak ha sétálunk.én egyszerűen imádtam ezt az időt,élveztem,hogy megy.olyan ari volt.nagy öröm ez gratulálok neki:))
2010. márc. 6. 20:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Jaj, köszi! Nagyon elhúzta a drágám! 7hónaposan felállt, és 2 hét múlva már rótta a köröket a bútorok mentén kapaszkodva. Most meg már elmúlt 13 hónapos, és most jutott el odáig, hogy ez így is igzalmas.

Csak picit aggódom, mert most kezd nagyjából rendeződni végre az alvás, és ha ez betesz!

Szóval otthonra elég úgy, ahogy eddig volt, zokni,vagy harisnya+zokni. Kint meg még egyenlőre úgysem sétálgat...

Köszi!

2010. márc. 6. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Otthonra, ha szőnyeg van akkor elég a kis zokni. Ha járólap van, akkor vastag csúszásgátlós zokni, vagy gumitalpú, puhatalpú babacipő, de ez nem annyira fontos még. Az elején úgyse fog kint járni, de azért cipőcske legyen a lábán. Néhány hét, hónap múlva már megpróbálhatjátok a szandit a lakásba vékony zoknival, had szokja nyárra. Az én fiam 10 hós volt mikor felállt és 14 hós mikor elindult.

Az alvásai nem biztos hogy fog változni, bár már álmodnak és kicsit nyugtalanabb lehet az éjszakája, de nem feltétlenül. Inkább a fogzási időszak alatt lehetnek gondok. Ne változtassatok a napi ritmusán, minden menjen úgy ahogyan megszokta.

2010. márc. 6. 20:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos a fogzási mizzériát, és a cici-mániát már nagyon jól ismerjük, ezért várom rettegve a "már menni is tudok" alvásproblémát. De nem beszélem bele, talán nem lesz gond.

Egyébként itthonra én úgy adok rá, hogy mindig egy csúszásgátlós zokni legyen. Akkor ez a része marad!

2010. márc. 6. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahol lehet mezítláb vagy zokniban, mert a cipő nem a legjobb a lábának ilyenkor.Így tanulja meg a helyes járást. Persze ha kimentek egyértelmű cipő.
2010. márc. 6. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi csúszásgátlós zoknival voltunk otthon, utcán meg cipővel. Nem tudtam, hogy ilyenkor alvásprobléma szokott lenni, talán ezért is nem maradt meg bennem ilyen emlék.
2010. márc. 6. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!