Mikor vállaljunk második babát? Ti mit gondoltok?
??? - érdemes-e a szocpol miatt szülni?
Nem, gyereket akkor érdemes szülni, ha gyerekre vágysz, és el tudod tartani,és nem csak az államtól akarsz egy kis pénzt kicsikrani!
Remélem csak a kérdésfeltevés volt rossz.
A szocpol még 2 gyerekre is kevés.
Ha egyébként is terveztek másodikat, akkor írjatok alá, de ha nem így beszéltétek eddig, a CSOK miatt ne tegyétek.
És?
A válasz ugyanaz.
Ha akarsz vállalj,
csak a CSOK-ért ne vállalj!
500 ezer plusszból még nem lesz házad.
Érdemes-e szocpol miatt szülni? Nem.
Ez olyan mintha a családi pótlék miatt vágynál babára...
Akkor érdemes gyereket vállalni, ha valóban szeretnétek.
Lakásvásárlásba meg akkor érdemes belevágni, ha szocpol nélkül is van azért mire alapozni.
Kóstolj már bele a babás életbe és majd eldöntöd, hogy mikor szeretnél, vagy szeretnél-e egyáltalán. Én is így gondoltam, hogy kis korkülönbség, 2 gyerek, most múlt 1 éves a babám, eddig azt mondtam, hogy nem is lesz másik. Most kezd el foglalkoztatni a kérdés, hogy talán mégis, de még csak foglalkoztat. Igen van olyan is, akinek eszik-alszik babája van és hamar bemeri vállalni a 2.-at vagy mégsem, csak ő bátor,strapabíróbb...stb...
A CSOK miatt meg, csak amiatt nem, nem szabad szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!