Etessem gyakrabban a babámat?
Én azt mondom,akkor etesd meg,amikor ő kéri.Az én lányomnak is vannak olyan napjai,amikor 2,5-3 óránként és van amikor 3,5-4 óránként eszik.A hasa nem fog fájni tőle,de tapasztalatból tudom,h ha úgy akarod megetetni,h ő nem éhes csak játszani fog a cicivel.
Tény,h a babák nagy átlaga csak fél éves kora körül áll be a 4 óránkénti szopira,de ez nem baj,h ti korábban.Van olyan ismerősöm,akinek 3 hós a fia,és 2szer kelti éjjel,bmit csinálhat.
A védőnők meg hihetetlen jó tanácsokat tudnak adni.A kedvencem az volt,amikor kitalálta,h diétáztatni kellene a gyereket(szintén csak anyatejes),mert 6 hetes korára bő egy kilót magára kapott.Én meg csak annyit kérdeztem,h ezt ugye nem gondolja komolyan.Azóta nem akar szoptatással kapcsolatos tanácsokkal ellátni.Sőt,talán nem is láttam azóta.
3 hónapos kicsilány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!