Ha napközben gyakrabban szopiztatnám a babámat akkor lehet, hogy éjjel nem is kelne fel?
nincs összefüggés.Bár azt mondják a nappali jóllakás összefüggésbe van az éjjeli kelésekkel.Hát nem tudom.
A lényeg h kb ebben az időben(általánosságban mondom)szóval a babák 3-6 hónapos koruk között kezdik átaludni az éjszakát.Úgyhogy kitartás!De hozzáteszem ez általánosság.természetesen van olyan baba aki már pár hetesen átalussza és van olyan aki 10 hónaposan is felkel.
Még szüksége van a tejcire.De hidd el érezni fogod mikor kínálhatod esetleg vizzel vagy cumival(ha van neki)visszaaltatáshoz.
Mi is ugyanígy vagyunk. 3,5 hósak vagyunk 3 óánként eszünk és éjjel 2x kelünk.
Megpróbálhaot gyakrabban etetni én nem próbáltam de volt olyan, hogy mennünk kellett valahová ezért 2 óra múlva "ráetettem" de kb.30ml evett olyankor. Szóval szerintem nálunk biztos nem működne mert nem éhes hiába akarom én etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!