Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges h a Panadol szirupt...

Lehetséges h a Panadol sziruptól alszik többet, és gyakrabban a babám?

Figyelt kérdés

Lassan 7 hós,és 2 napja adom neki naponta 4x . Azóta mintha többet aludna.Most is alszik pedig nem szokott ilyenkor. Megvan fázva ,torka is fáj,de már kezd gyógyulni.

Este még kap a szirupból, de holnap már nem,mert 3 napig szabad adni. Nálatokez nem fordult elő?

2011. jún. 1. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán adok ilylen szipupokat, leginkább csak ha lázas.

Múltkor tettem egy kivételt. 2 éves múlt, múltkor nagyon csúnyán becsípte az ajtó az ujját(úgy néz ki körme is le fog esni), vérzett, na akkor adtam neki Nurofent 5 percre rá aludt.

2011. jún. 1. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:

naponta 4x soha nem adok, ha fájdalomcsillapítónak használom akkor este esetleg délután kap. ha lázcsillapítónak akkor felváltva mással.

nátha miatt szerintem nem kéne neki napi 4x adni, adj sok vitamint, teát, stb, sok ez még neki

2011. jún. 1. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem is soknak tűnik. ha magas láza van, akkor adok 1x. ha aznap már kapott, akkor felet adok.

szerintem alhat a Panadoltól is többet, de még inkább a láztól van letompulva. (mi is többe alszunk, ha betegek vagyunk.)

2011. jún. 1. 13:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Láza nincs és nem is volt!!

Orvosi utasításra adtam Neki, de befejeztem! 3 nál voltunk és mindhárom mást mondott. Első h nincs baja nem piros a torka, rá 2 órára a 2. h a fülére fog mnni a nátha..a 3. pedig Heim Pálba h gyulladni kezd a füle és gennyes az orrában már vmi... Első baba naná h hallgattam a hu de jo orvosokra..

Jobban van a kislány,de nem adom neki a szirupot most már.

2011. jún. 1. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:

ha lázas vagy látod, hogy fáj neki, sír, feszült, akkor add csak.

cebiont 10 cseppet naponta kicsi vízben feloldva. orrcseppezzél és szívd gyakran az orrát nehogy a fülére menjen.

és hallgass a megérzéseidre!!! :)))

2011. jún. 1. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!