Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbetegedhet emiatt a babám?

Megbetegedhet emiatt a babám?

Figyelt kérdés
Tegnap este a párom a 8 hós babával a kezében kiment a konyhába (ott nincs fütés!) és kihajolt a babával együtt az ablakon és úgy beszélgetett a szomszéddal! A höméröm 1 fokot mutatott,a baba meg otthoni ruhában volt,sapka nélkül! Mondtam neki,hogy ilyet ne csináljon,mert akár agyhártyagyulladást is kaphat,vagy "jobb" esetben "csak" megfázik! Erre azt mondta,hogy mi baja lehet,csak fél perc volt. És erre ma megint megcsinálta,csak a szoba ablakból hajolt ki. Szerintetek?!
2010. márc. 6. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg fél perc volt akkor szerintem semmi baja lesz! Nyugi! Gondolom első baba! Persze az ember aggódik a gyermekéért,de még annyi minden fog érni-elesik,megeszik dolgokat,stb.
2010. márc. 6. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Kicsit vehetné a párod komolyabban a kisbabát...tegye le ha ablakon át akar beszélgetni.arról nem is beszélve ha ne adj' Isten elejti.
2010. márc. 6. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Én is mondtam neki,hogy tegye le,inkább sirjon,minthogy valami baja legyen.

Köszi

2010. márc. 7. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!