Ugye nem kesz baja a kisfiamnak?
Tejbegrízt csináltam vacsira a családnak , 1.5 tejből ,nod ettük ettük és odajött a majdnem 10 hónapos picurkàm es adtam neki hát eleg sokat evett de úgy ette olyan cukker volt!
2 gyerekem van még rajta kívül egyiknek sem volt a tejtől baja de ilyen kicsinek nem adtam nekik sem!!
az viszont nem gyerekorvos függő, hogy ha használjátok a google-t, akkor az összes hivatalos ajánlás 2 éves kor után, de MINIMUM 1 éves korig tiltja a tejet.
a túró, sajt, joghurt más, mert azok feldolgozott termékek, azokban nem olyan formában van az allergén, mint a sima tejben.
kérdező, reméljük nem lesz baja, bár mehet a hasa, fájhat a hasa, vagy hányhat is esetleg ha érzékenyebb rá, és reméljük később nem alakul ki nála ételallergia...
az a példa nagyon rossz, hogy régen is adtak, és élünk, mert soha annyi ételallergiás felnőtt nem volt, mint a mostani 20-30-40 évesek között, akiknek már 3 hónapos kortól mindent adtak.
Köszönöm kedves utolsó!!
Nagyon felhúzzak ezt a dolgot egyetlen egyszer adtam neki és itt szinte megölnek te jó isten!!!
Jézusom nem cukorból vannak a gyerekek, èn is adok neki nèha amikor nincs gyümitea elkészítve,és semmi baja nincsen!
Már a 3 èvesemnek!!
Nem tudom milyen ovi az ahol fekete teát adnak ahova a fiam járt csak
gyümölcsteát adnak!!
Elmondanám hogy azèrt van ma már annyi ellergias meg laktózérzékeny beteg gyerek mert minden szarttól védve vannak jaj tej jaj glutén jaj ez jaj az én nagyon így látom!!
Csak azért kérdeztem mert kicsinek tartom a tejhez de 1 éves koráról mindent fog enni amit mi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!