Ugye nem kesz baja a kisfiamnak?
Tejbegrízt csináltam vacsira a családnak , 1.5 tejből ,nod ettük ettük és odajött a majdnem 10 hónapos picurkàm es adtam neki hát eleg sokat evett de úgy ette olyan cukker volt!
2 gyerekem van még rajta kívül egyiknek sem volt a tejtől baja de ilyen kicsinek nem adtam nekik sem!!
3 eves korig?????jesszus!!!!es addig se sajtot,se turot,se fozeleket,se semmit amiben egyaltalan tej van????ez hulyeseg.3 evesen meg bekerul ovodaba ahol elso nap tej van a reggeli melle es ott fordul le a gyerek szekrol...
Kerdezo,valoszinuleg kutya baja nem lesz,de azert aprankent kellene bevezetni a tejet is mint minden mast.
Nos inkább nem válaszolok egy kèt embernek mert lehet megsértődne és kitörne a hàború!
Tehát egyszer adtam tegnap, és többet nem adok csak megkèrdeztem nem e lesz baja, a másik hogy azt is tudom hogy 3 éves korig nem lehet tehéntejet adni , de ez jó mert nekünk a 3 kicsi mellett nincs pénzünl tejitalra , iszonyat áruk van,
jelenleg tápszert kap!!
Még egyszer köszönöm a vàlaszokat!!
Szerintem teljesen gyerekorvos-függő, hogy mit tanácsol, mikor lehet bevezetni a tejet. Van olyan, aki szerint egy évesen már simán lehet, de én is ismerek olyan gyerekorvost, aki csak három év után javasolja. És mindkettőnek ugyanolyan diplomája van. (Különben a Dr Spock félé borzalom könyv, amiből a mi generációnkat nevelték, már 3-4 hónapos babának javasolja a szoptatás befejezését és a helyett a tejbegrízt) Szóval az orvostudományban sincs kőbe vésve az az igazság, hogy hány éves kortól lehet tejet adni a gyereknek.
Mondjuk én igyekeztem kitolni a saját gyerekeimnél a tejivást, egyre inkább megdől a "tej élet, erő, egészség" szlogen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!