Meddig lehet tarolni illetve felhasznalni egy adag teat?
Figyelt kérdés
mert a babom par napos es csak szopi utan iszik par kortyot,igy eleg sokaig eleg egy lenne egy adag.Meddig taroljak egy adagot?es hanyszor melegitsem ujra a cumisuvegben levot?2008. szept. 4. 21:05
1/3 anonim válasza:
felnőtteknek sem ajánlják, hogy megigyák a másnapos teát. Én azt javaslom hűtöben max. aznap tárold és forrald fel újra, mielőtt adod neki.
2/3 anonim válasza:
Én naponta csinálok frisset. Másnapra amúgy meg is buggyan, zavaros lesz.
3/3 anonim válasza:
Én minden reggel főzök kamilla teát. Egyáltalán nem teszem hűtőbe, amikor kér iszik a cumisüvegből. Kb 3 decit csinálok reggel és 2 fogy el estig belőle. Még soha nem volt baja. Azon a pár napon, amikor iszonyatosan meleg volt, akkor délre elfogyott és akkor újat főztem, de átlagos időben csak napi egyszer főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!