4hós lányom ma kapott kengyelt, mert az egyik csípője 20%-ban eltér! 7hós koráig kell hordania éjjel-nappal. Így h tanul meg mászni? Vagy mennyire fogja őt zavarni? Hozzá tud szokni?
Mert én már eléggé kiidegeskedtem magam.Olyan szörnyű.Én nem bírnám viselni.Jó tudom én felnőtt vagyok,de nem fogja azt hinni h én ezzel kínozom?Nem fog rám haragudni?Mert ma is olyan fájdalmasan nézett rám?Meg keservesen sírt h vegyem le!Nem utolsó sorban mindenhol vágja,de így állította be az orvos!Azt mondta csak fürdésnél vehetjük le.De akkor h tanul meg felülni?Meg forgolódni,mert már azt is tudott oda vissza,de most elfelejti így,nem?És h tanul meg mászni?Én ebbe nem tudok belenyugodni!
Nem tud rugdalózni,meg semmit sem!
Amik miatt aggódsz, azokat később is meg fogja tudni tanulni. Viszont annak érdekében, hogy ne legyen egész életében csípőproblémája, ezt a 3 hónapot most ki kell bírnotok. 1-2 nap, és ő is jobban hozzá fog szokni, te meg gondolj arra, hogy ezzel jót teszel neki.
Kitartás! Puszi a kislánynak is.
Egyutterzek, szivem szakad meg, most is, hogy csak olvasom, szornyu lehet, de erosnek kell lenned, kesobb hálás lesz érte!
Probald meg más ingerekkel kárpótolni, játsz vele sokat, tereld el a figyelmét, magaba szippant minden benyomást, neki is konnyebb lesz, és neked is egy picit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!