Milyen babakocsit vegyek? 5 hónapos a lányom, és a mostanit (ami egy rossz vásárlás volt) kezdi kinőni.
Figyelt kérdés
Légyszi konkrét típusokat írjatok!!! Íme az igényeim: bolygósítható első kerekek, könnyű legyen, és kicsire (lehetőéeg NE esernyőre) összecsukható, mert sokat ingázunk (autóval) a vidéki nagyszülőkhöz, ahol emeletre kell cipelni a kocsit. Babám még nem ül, úgyhogy olyan kellene, ahol kényelmesen fekszik, de lehetőleg 1 mozdulattal felhúzom sportra és vissza. Mivel jön az ősz majd a tél, tudjam téliesíteni. Szeretném, ha a tolókar átfordítható legyen. Nagy, vagy közepes kerekek, mert néha "terepezünk" is. A mostinak annyi előnye van, hogy az autós ülés-hordozót is rá tudom pattintani a vázra, ...ha esetleg lenne ilyen megoldás, az jó lenne-de nem mindenáron. Hát, kb ennyi...köszi előre is!!!!!2008. szept. 4. 19:48
1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem Graco quatro tour deluxe van és nagyjából megegyezik az igényeiddel. Ha érdekel, nézz utána ennek a típusnak interneten, a Brendon honlapján alapos leírást kapsz. A tolókar nem átfordítható, viszont a felső napvédő része igen. Lehet rá babahordót is tenni. A többi ugyanaz. Az ára 100.000 ft körül van, tehát egy kicsit szerintem drága, de megéri.
2/5 anonim válasza:
Szia! Én babakocsi vásárlás előtt vagyok, milyen típusú babakocsid van? Én is vmi jót szeretnék és hosszabb távra.
3/5 anonim válasza:
Szia.Nekem is olyan babakocsim van,mint az első válaszolónak.Mi nagyon-nagyon szeretjük,sztem mindent tud,ami egy bbkocsitól elvárható.Jó nagy a bevásárlókosara,jók a a kerekei,és strapabíró.A hordozójához talp is van,ezáltal igen biztonságos autósülésnek.És egy mozdulattal rápattintható a kocsira.A kar nem átfordítható ugyan,de a tető igen,ezáltal látod a babádat.Jár hozzá lábzsák is.Mi is 100ezer ft-ért vettük,de ha nem ragaszkodsz színhez-mi narancssárgát akartunk-olcsóbban is megkaphatod.Én a XIII.Visegrádi u.ban láttam a Mária bababoltban.Az kék volt.A neten utána tudsz nézni.17 hetes baba anyukája
4/5 anonim válasza:
Pierre Cardin esernyőre csukható-20 körűl van az ára. Mindenhova befér, minden ajtón és minden csomagtartóba. egy kézzel is lehet irányítani, könnyű ée könnyen tisztitható! Fixálható bolygókereke van és remekűl lehet vele vásárolni!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen azoknak akik írtak, de jöhetnek még hozzászólások...
2008. szept. 5. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!