Mennyi tápszert iszik lefekvés előtt a babátok?
vacsorázik elotte?
az én fiam is egy éves, megvacsizunk utána tej, amibol kb, 150 ml-t bir meginni.
Hat óra körül szokott valami könnyebb ételt kapni, aztán én 260-270-et adok neki. Nagyon változó, van amikor kiissza, van amikor felét meghagyja.
Ha amúgy normális a súlya, akkor adj neki többet. B verzió, hogy leginkább szomjas és azért iszik annyit. Vizet kap eleget napközben, lefekvés előtt?
18.00-kor eszik zöldségpürét hússal, sinlaccal dúsítva, úgy 160 milit, és mellé kb. egy negyed zsömlét. Utána 20.15-kor kapja a tápszert, amit egyébként tejjel keverek a bevezetés végett, de 4:1 arányban a tápszer a domináns..tehát nagyrésze tápszer.
Mostanában elég keveset iszik napközben, pont ebben a kánikulában max 200-300 milit tudok beléerőltetni, és valóban, azóta van az hogy ennyit szlopálna lefekvés előtt, talán van összefüggés...
hízás? ha 150-200 grammot hízik havonta annak már örülök. Ezért is kapja a Sinlacot. 8500 gramm amúgy.
16 hónapos 240 mlt iszik 10 hónapos kora óta.Ha vacsizik 2 órával előtte megmarad olyan 60-90 ml.
Én többet nem adok neki mert a pelenka nem bírna többet reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!