Azt szeretném kerdezni h valakinek volte olyan h a babaja meg 1 eves kora utan se akart mozogni? Az en babam 1 eves elmult escsak átfordul az oldalára de nem ül nem kuszik nem maszik. R
Védőnő, gyermekorvos mit mondott?
Ez nem normális, ilyen nincs, hogy érzelmi alapon nem mozog.
Le van maradva a fejlődésben. Vidd el a gyerekorvoshoz és kérj beutalót fejlődésneurológiára, nézze meg gyógytornász, vidd szakemberhez.
Egy évesen ülnie, kúsznia, másznia kellene, felállni, próbálkozni a járással. Elindulna 18 hónapos korig "kell".
Szóval doki.
Én sem hagynám annyiban! Sőt! Amilyen aggódós vagyok, már hónapokkal ezelőtt elvittem volna.
Sürgősen vidd el szakemberhez.
Mégis milyen érzelmi oka???
Azonnal gyerekorvos, ő pedig továbbküld a megfelelő fejlesztőhöz.
mar 5 honaposan vittem orvosokhoz ,en romaniabol irok es csikba vittem dokihoz ott agyserkentot irtak stb gyogytornaszhoz is vittem ott is egyfoholytaba sir o is azt mondta h erzelmi oka van h nem mozog.Itthon ha leteszem a foldre nem akar mozogni csak fekszik mar mindenhova anyyit jartunk es csak azt szerettem volna tudni h valakinel volte ilyen nem azt h kritizaljanak.
nekem is nagyon faj ezert kerdezem
Gondolhatod, hogy Csikszereda kornyekerol mennyi penz van, hogy ide hozza a babat!
Figyelj! Nagyon sajnalom, de ez mar komoly visszamaradas. A babadnak surgosen segitsegre lenne szuksege. Ott ugy latszik eut nem kapja meg. Tenned kell valamit, mert a gyerek jovojerol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!