Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azt szeretném kerdezni h...

Azt szeretném kerdezni h valakinek volte olyan h a babaja meg 1 eves kora utan se akart mozogni? Az en babam 1 eves elmult escsak átfordul az oldalára de nem ül nem kuszik nem maszik. R

Figyelt kérdés
Azt mondtak h érzelmi oka van h nem mozog.Nem engedi h a kezèhez hozzanyuljunk
2015. júl. 22. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Védőnő, gyermekorvos mit mondott?

Ez nem normális, ilyen nincs, hogy érzelmi alapon nem mozog.

Le van maradva a fejlődésben. Vidd el a gyerekorvoshoz és kérj beutalót fejlődésneurológiára, nézze meg gyógytornász, vidd szakemberhez.

Egy évesen ülnie, kúsznia, másznia kellene, felállni, próbálkozni a járással. Elindulna 18 hónapos korig "kell".

Szóval doki.

2015. júl. 22. 14:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan hülye vagy? És a doki se mond rá semmit? Ha ez tényleg igaz, akkor már rég fejlesztésre kellett volna vinned, ugyanis 6 hónapos korig át kell fordulnia. Egy évesen már minimum bútorok mellett kéne lépegetnie, de sok baba ekkorra már önállóan jár. Olyan meg nincs, hogy érzelmi oka van.
2015. júl. 22. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon nem normális, én már rég kivizsgáltattam volna, kb. 11 hónaposan már stabilan kellene ülnie, másznia, akkor kellett volna beavatkozni a gyerekorvosnak. Azonnal keress meg vele egy szakembert, mert nincs vesztegetni való időd.
2015. júl. 22. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hagynám annyiban! Sőt! Amilyen aggódós vagyok, már hónapokkal ezelőtt elvittem volna.

Sürgősen vidd el szakemberhez.

2015. júl. 22. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen érzelmi oka???

Azonnal gyerekorvos, ő pedig továbbküld a megfelelő fejlesztőhöz.

2015. júl. 22. 14:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly kerdes? Letezik, hogy valakinek ennyi esze legyen?
2015. júl. 22. 14:56
 7/13 A kérdező kommentje:

mar 5 honaposan vittem orvosokhoz ,en romaniabol irok es csikba vittem dokihoz ott agyserkentot irtak stb gyogytornaszhoz is vittem ott is egyfoholytaba sir o is azt mondta h erzelmi oka van h nem mozog.Itthon ha leteszem a foldre nem akar mozogni csak fekszik mar mindenhova anyyit jartunk es csak azt szerettem volna tudni h valakinel volte ilyen nem azt h kritizaljanak.

nekem is nagyon faj ezert kerdezem

2015. júl. 22. 15:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy idegrendszeri okot említett a gyógytornász? Azóta is hordod tornára? Voltál vele egyéb kivizsgáláson? Mit mond a gyermekorvos?
2015. júl. 22. 16:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha ilyen degenerált (elnézést, de orvosként ezt nem bírom fellfogni) orvosotok van, sürgősen hozzátok el a gyereket ide Magyarországra egy gyermekneurológushoz vagy legalább egy Dévény-terapeutához!
2015. júl. 23. 00:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Gondolhatod, hogy Csikszereda kornyekerol mennyi penz van, hogy ide hozza a babat!

Figyelj! Nagyon sajnalom, de ez mar komoly visszamaradas. A babadnak surgosen segitsegre lenne szuksege. Ott ugy latszik eut nem kapja meg. Tenned kell valamit, mert a gyerek jovojerol van szo.

2015. júl. 23. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!