1 éves babát hová lehetne hetente 2x beadni pár órára, milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Férjem reggeltől estig dolgozik, rokonok, barátok távol. Szeretnék hetente pár alkalommal elmenni mozogni, nagyobb bevásárlást intézni vagy bármit, ahová nehezebb magammal vinni őt. Milyen lehetőségeim vannak? Csak bébiszitter vagy van valami más intézmény, ahová ilyenkor be lehet adni 1-2-3 órára? Abszolút tapasztalatlan vagyok e téren, mert mindig velem van, mindenhová viszem, de lassan jól esne egy cseppet mozogni(nem itthon!), kimozdulni, pár óra nyugisabban. Köszönöm!2015. júl. 21. 10:22
12/13 A kérdező kommentje:
6,7 válaszoló
Én is így vagyok vele. Ha végre itthon van a férjem, akkor együtt megyünk mindenhová, vagy csak itthon vagyunk hármasban. Olyankor nincs szívem elmenni, mert ez a mi időnk, ennyit tudunk csak együtt lenni. Valamint, ha elmegyek, akkor megint egyedül vagyok és abból jut elég a hét többi napján. :/
Köszönöm, kedves vagy, de az Újgyőri nekem nagyon messze van. :( Pont a város másik vége...
2015. júl. 21. 17:45
13/13 anonim válasza:
Csana! Én vezetni tanultam, és simán beadtam az 1 éves fiamat. Megértem hogy kimozdulnál, 3 éve vagyok itthon a gyerekekkel, rokon, ismerősök messze mert 4 éve költöztünk ide, ki kell mozdulni különben begolyózik az ember. Bp-en van olyan fitness terem ahol 6 hónapos kortól van gyerekmegőrző, a nagyobbikkal oda jártunk, kettővel már nem megyek, a családi napközi jó megoldás, imádják a gyerekek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!